Suplementacja i odżywianie przeciętnego człowieka

A co tam byczku, wchodzisz na testa ? Leci solo czy coś jeszcze
Ja już jestem i pisałem gdzieś w poprzednich postach, że to jedna z lepszych decyzji w życiu. Po prostu chciałbym wiedzieć co jest lepsze dla początkującego, a że nie mam tak obszernej wiedzy na ten temat jak niektórzy koledzy z forum to wolałem dopytać.

Ja już jestem i pisałem gdzieś w poprzednich postach, że to jedna z lepszych decyzji w życiu. Po prostu chciałbym wiedzieć co jest lepsze dla początkującego, a że nie mam tak obszernej wiedzy na ten temat jak niektórzy koledzy z forum to wolałem dopytać.
Czaję czaję :)

A masz jakieś prowadzenie ?
Jak z badaniami, ja ostatnio sam dla siebie patrzyłem by się przebadać, to męski pakiet testów, w tym te najważniejsze co ludzie robią na cyklu, do 3 stów już.
W przyszłym tygodniu zrobię i zobaczę jakie parametry mam jako natural.

Ja mam 300 na 8 dni w 2 podaniach co 4 dni i mnie tu od kulturowników sterydziarzy wyzywają.

:korwinlaugh:
koks-png.74993

Jak ktoś wchodzi na pierwszy cykl testo, to lepiej żeby siedział na długich czy krótkich estrach? @Siwy25_1 Ty masz obszerną wiedzę więc oznaczam.
Ja bym polecal tak jak kolega @ALRI krotkiego na poczatek. Setka co 3 dni i tak zrobi robote na poczatek( powinienes co 2 ale ja krotkie tez zawsze bilem co 3 niezaleznie co to nie bylo). Jak bedzie ok przejdziesz sobie pozniej na dlugiego. Ale na spokojnie...

Back