Suplementacja i odżywianie przeciętnego człowieka

To jest już 29 lat,
Stary chuj jesteś, czas się ogarnąć a nie żyć w patologii z brudasami
A ktoś barani, zakuty łbie powiedział, że dalej w niej siedzę? Od 6 lat nie mam kontaktu z żadnym znajomym z czasów melanżowych. Sam jestem czysty 23 miesiąc i czas wolny spędzam tylko z narzeczoną i rodziną także chuja wiesz, a chcesz błysnąć i jak zwykle być najmądrzejszy :juanlaugh:

A ktoś barani, zakuty łbie powiedział, że dalej w niej siedzę? Od 6 lat nie mam kontaktu z żadnym znajomym z czasów melanżowych. Sam jestem czysty 23 miesiąc i czas wolny spędzam tylko z narzeczoną i rodziną także chuja wiesz, a chcesz błysnąć i jak zwykle być najmądrzejszy :juanlaugh:
A to nie ma znaczenia, dalej śmietnik w głowie. Idź zapierdol turystom z meleksa trochę drobniaków :juanlaugh:

Ale ty jesteś farmazon, nie masz badań to na jakiej podstawie mowisz o o hormonach.
Libido i testoteron czuje.
Serotonina i dopamina jest wyjebana na tripie, a po czuje się inaczej.
I nie wkurwiaj mnie bo jedynym farmazonem jesteś ty już w HP zostałeś zgaszony jak malutki chloptas

Libido i testoteron czuje.
Serotonina i dopamina jest wyjebana na tripie, a po czuje się inaczej.
I nie wkurwiaj mnie bo jedynym farmazonem jesteś ty już w HP zostałeś zgaszony jak malutki chloptas
Tak mnie każdy wyjaśnił, że nikt nie potrafi powiedzieć jak, jeśli wiesz chętnie posłucham. Jakim jestem farmazonem? Ja ci mówię, że tescia to ty nie wyczujesz czy miałbyś 300-400-600 to jest niewyczuwalne, a wątpię, że ci teść wyjebal na 2000 np.. Nie robisz badań to nawet nie wiadomo jaki masz początkowy. Jak dla mnie to masz efekt placebo.

Tak mnie każdy wyjaśnił, że nikt nie potrafi powiedzieć jak, jeśli wiesz chętnie posłucham. Jakim jestem farmazonem? Ja ci mówię, że tescia to ty nie wyczujesz czy miałbyś 300-400-600 to jest niewyczuwalne, a wątpię, że ci teść wyjebal na 2000 np.. Nie robisz badań to nawet nie wiadomo jaki masz początkowy. Jak dla mnie to masz efekt placebo.
To zrob badania. Przecież ja nie będę wybulal siano na zrobienie typowo testowo drogiego badania pod to, use your brain.
Napisałem że czuje kosmiczne wyjebane teścia i libido po tripie, z godzinę kiedy już schodzi.
Pisze o swoich odczuciach jak zwykle, szczerze i prawdziwie, amen.

To zrob badania. Przecież ja nie będę wybulal siano na zrobienie typowo testowo drogiego badania pod to, use your brain.
Napisałem że czuje kosmiczne wyjebane teścia i libido po tripie, z godzinę kiedy już schodzi.
Ja robię badania co miesiąc, wiem jak z hormonami. Ja naprawdę ci życzę dobrze. Ale jak nigdy nie byłeś na teściu to skąd wiesz jakie to uczucie? Mylisz endorfiny z czymś czego nie znasz, takie moje zdanie.

Mocna sprawa byku!

Co prawda wydaje mi się, że po prostu masz wyrzut dopaminy po ćpańsku, ale mogę się mylić!

My nie możemy zrobić, bo wynik będzie niemiarodajny.

45 zł x2 = 90 zł i masz swoje mongolskie teorie sprawdzone.

:pociesznymirek:
Nie będziesz czuł wyjebania teścia, bo tego się nie czuje. Nawet jak masz skok po iniekcji to nie czujesz zmiany stężenia hormonów.

Masz po prostu strzał dopaminowy.

Back