Roshi
Roshi
zaden problem, ja tak kupuje.. lepiej mi sypac z pojemnika po 0.5 ale tak to kupuje kilogramowy worek.o kreatynę
Uszczelnial ktos jelita maslanem sodu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zaden problem, ja tak kupuje.. lepiej mi sypac z pojemnika po 0.5 ale tak to kupuje kilogramowy worek.o kreatynę
Podstawowy probiotyk w żywieniu kulturowników.Uszczelnial ktos jelita maslanem sodu?
duzo sie tego lutuje?Podstawowy probiotyk w żywieniu kulturowników.
Moja mama całe życie miały problemy z jelitem drażliwym i odkąd zaczęła codziennie pić kefir i brać maślan problemy z bieganiem na kibel zniknęły.duzo sie tego lutuje?
za duzo tych pigul.. nie ma maslanu w prochu?Moja mama całe życie miały problemy z jelitem drażliwym i odkąd zaczęła codziennie pić kefir i brać maślan problemy z bieganiem na kibel zniknęły.
Ja też to biorę od lat. 1 kapsułkę dziennie.

Nie wiem, nie szukałem.za duzo tych pigul.. nie ma maslanu w prochu?![]()
Prochu nigdy dość?za duzo tych pigul.. nie ma maslanu w prochu?![]()

Prochu nigdy dość?![]()

Ja i tak biorę w kilogramowych.A czy przerzucenie się, przynajmniej na jakiś (krótki) czas, z 0,5 kg na 1kg stanowiłoby dla Szanownych Konsumentów jakiś problem?
Deal breaker?
No każdy jeden rozjebane jelitaPodstawowy probiotyk w żywieniu kulturowników.
Tyle, że to nie jest probiotykPodstawowy probiotyk w żywieniu kulturowników.

W sensie, że przyjmuje się do ryja i wpływa na pracę jelit, no to tak.Stosowany jako probiotyk.
![]()
Na tym się zna
![]()

Uchroni przed klątwą faraona?Moja mama całe życie miały problemy z jelitem drażliwym i odkąd zaczęła codziennie pić kefir i brać maślan problemy z bieganiem na kibel zniknęły.
Ja też to biorę od lat. 1 kapsułkę dziennie.
a zlapales?Uchroni przed klątwą faraona?

Nie, ale ryzyko nigdy nie jest zerowea zlapales?![]()

Nie wstawiaj takich zdjęć, bo zaraz kolega od mostów i bomb w łydki i uda Ci wykład zrobi :)View attachment 140682
Moja zauważyła, że wpierdalam sporo białka i jakieś efekty powoli są, to chyba stwierdziła, że wesprze chudego w wysiłkach jego. Będę go zjadł![]()
Jak możesz to wklej cały tekst, link jest uszkodzony, albo mi tak pokazuje![]()
legitna firma, widzialem w niejednym profesjonalnym sklepie, ale jaka zawartosc to nie mam pojecia, no ale przeciez to tylko kreatyna
nie ma masła gheee więc cała lodówka do wyjebania bo w sumie to chujowa dietaNie wstawiaj takich zdjęć, bo zaraz kolega od mostów i bomb w łydki i uda Ci wykład zrobi :)