Miskatonic
Vale Tudo Championship
A to ciekawe, mógłbyś mi to trochę naświetlić, jeśli łaska oczywiście, dla mojej wiedzy tylko.50/50. Jakaś podkładka jest, ale wiem z doświadczenia jak wyglądają badania właścicielskie w laboratoriach prywatnych.
Nie musi być tutaj, może być na maila.
Chciałbym stworzyć swoją markę, obdartą z tych obrzydliwych cech, które opisywałem wyżej.A ty co, będziesz tworzył swój brand czy resselerka innych marek ?
Chciałbym stworzyć markę kreatyny, która będzie czysta, bezpieczna i w ludzkiej cenie.
Od jakiegoś czasu badam ten temat.
Chciałem z tym wyjść do społeczności Cohones, najpierw po informacje zwrotne, a następnie z gotowym produktem, do którego każdy z Was miałby zaufanie i chciał ją ode mnie kupić.
Czasami (ta, czasami) jedynie trudno tu ludzi za języki pociągnąć i uzyskać potrzebne info

smak przechujowy, rozpuszczalność zerowa, chyba mieszadłem budowlanym trzeba to było rozrabiać.

Jedyny minus to wygoda, wolę zamówi jedną pakiete supli za kilka stów na pół roku z dostawą, i niż oddzielnie zamawiać. Tą kreatynę to zobacz czy ci się paczki nie sprzedadzą lepiej , niż detal.