Suplementacja i odżywianie przeciętnego człowieka

no dzialanie to chyba ciezko zauwazyc, to kosmetyczna poprawa tescia, bez badan nie ocenisz. Btw co u ciebie mordo?
a roznie, zajechany fizycznie tylko jestem. jeblem robote w sobote bo polecieli sobie w chuja a ja tego nie toleruje po ostatnich dwoch miesiacach orania po 11 godzin dziennie 6 dni w tygodniu.. bede spierdalal gdzies indziej w inne miejsce.. jeszcze nie wiem co i jak. dzisiaj pochowalismy ciocie 43 lata, ktora rak wyssal z zycia i zaglodzil przez ostatnie trzy miesiace, kiedy widzialem ja we wrzesniu wygladala dobrze, lekarz spierdolil jej operacje wyciecia nowotworu.. i co tu poradzic? swietna kobieta, miala ciezko w zyciu, ktore nie jest sprawiedliwe niestety.
a u Ciebie co slychac?

a roznie, zajechany fizycznie tylko jestem. jeblem robote w sobote bo polecieli sobie w chuja a ja tego nie toleruje po ostatnich dwoch miesiacach orania po 11 godzin dziennie 6 dni w tygodniu.. bede spierdalal gdzies indziej w inne miejsce.. jeszcze nie wiem co i jak. dzisiaj pochowalismy ciocie 43 lata, ktora rak wyssal z zycia i zaglodzil przez ostatnie trzy miesiace, kiedy widzialem ja we wrzesniu wygladala dobrze, lekarz spierdolil jej operacje wyciecia nowotworu.. i co tu poradzic? swietna kobieta, miala ciezko w zyciu, ktore nie jest sprawiedliwe niestety.
a u Ciebie co slychac?
Raz lepiej, raz gorzej. Ojciec sie spierdolil z drabiny z lipy bo kurwa 80 lat to jest swietny wiek na napierdalanie po drzewach, polamane 5 zeber, odma w plucu. Mamuska ma teraz w styczniu operacje i tez boje sie zeby czegos nie spierdolili. A tak to bez zmian, nadal Lublin, mialem operacje na bark to wlasciwie na rok wylecialem z silki, przynajmniej z robota stabilnie.
Trzymaj sie tam mordko!

470666520_9447559508601152_7672502197109212161_n.jpg

@Drzewo cos pamietam, ze ty brales dhea co nie? moglbys rozwinac, bo nie moge znalezc tamtego posta, a wglebiam sie w temat, dziala to wogole?
Dej se spokoj na jakies gowno. Pol centa na poczatek i po temacie.
To co @Drzewo brał to DHEA. Można to brać nawet bez badań, bo to niczego nie blokuje w organizmie. Tyle tylko, że najwyżej nie zadziała, więc u młodych nie ma sensu a im człowiek jest starszy tym gorzej z poziomem tego hormonu. Kobiety też mogą brać, ale w mniejszych ilościach, co pomoże im w walce z menopauzą i ogólnym zjebaniem zdrowia związanym z tym. U facetów może pomóc przez dłuższy czas unikać konieczności TRT. Tylko ten prekursor teścia wolno się wkręca, więc trzeba brać nawet przez parę tygodni zanim organizm zareaguje. Codzienna dawka to około 50mg. Kiedyś były chyba nawet w takich dawkach na jedną tabletkę sprzedawane, ale chyba to ograniczyli do dużo mniejszych dawek.
Jeśli ktoś chce TRT dla zdrowia a nie by rosnąć, to proponowałbym zacząć od DHEA. Później może clomid (w Polsce chyba androlodzy tego podejścia nie praktykują, ale w stanach są takie szkoły, by jak najdłużej jechać na własnym paliwie)
:conorsalute:

Dej se spokoj na jakies gowno. Pol centa na poczatek i po temacie.
Ja dosyc dlugo bylem na bombie, pozniej stosowalem dawki terapuetyczne 250 mg propa, a teraz jestem na offie i szukam czegos w zamian. Chociaz wiem, ze wroce do trt, ale nie moge cos znalezc endo, ktory przepisze mi to oficjalnie.

250 mg to nadal bomba a nie dawki terapeutyczne:). Ja jestem teraz na 50 mg co 4 dni apteka to jest dawka terapeutyczna:).
Pamiętam jak pewien znany trener mowil, ze po 250 to nie ma sensu odbloku robic :) No moze nie wyrazilem sie dokladnie, w sensie w porownaniu do znajomych to 250 to patrzyli z pogarda :D

Terapeutyczne 250 mg.

Widać swój człowiek.
Ja teraz 50 w tygodniu i żyje :mamed:
:beczka:
Siwy badales tescia? Ja jestem od 2 miechow na takiej dawce co 4 dni ide przed Sylwkiem zrobic badania i zobacze jak mocno mi podbilo przy takiej dawce.

dlatego to ja jestem wielki chlop :D a wogole co u ciebie? dalej niemcy?
1000000426.jpg

Tylko budowlanka specjalna. Musiałem sporo zrzucić gabarytu, żeby się nie męczyć w robocie :mamed:
Siwy badales tescia? Ja jestem od 2 miechow na takiej dawce co 4 dni ide przed Sylwkiem zrobic badania i zobacze jak mocno mi podbilo przy takiej dawce.
Badania robiłem w zeszłym miesiącu. Teść górna granica referencyjna, estro i prolka w środku. Także jest coś w tym że od 100 to już bomba :mamed:

Back