Suplementacja i odżywianie przeciętnego człowieka

ogladalem kiedys reportaz o tym skurwysynstwie.. jak dawali w lape NIEZALEZNEMU lekarzowi po to zeby podbil lek i mogl wejsc na rynek.. lek zarobil 50 miliardow dolarow.
zmarlo przez ten lek ok 1000 ludzi.. 50 rodzin tych ludzi zlozylo pozew i wygralo.. otrzymali po 10 milionow odszkodowania od firmy.
50 mld = 500 mln? :cryme: MATEMATYKA...

ogladalem kiedys reportaz o tym skurwysynstwie.. jak dawali w lape NIEZALEZNEMU lekarzowi po to zeby podbil lek i mogl wejsc na rynek.. lek zarobil 50 miliardow dolarow.
zmarlo przez ten lek ok 1000 ludzi.. 50 rodzin tych ludzi zlozylo pozew i wygralo.. otrzymali po 10 milionow odszkodowania od firmy.
50 mld = 500 mln? :cryme: MATEMATYKA...

To tak jak z niektórymi śmiesznymi karami nakładanymi na różne firmy za pewne nielegalne procedery, które po przeliczeniu dalej im się opłaca robić i zapłacić karę. :fjedzia:

To tak jak z niektórymi śmiesznymi karami nakładanymi na różne firmy za pewne nielegalne procedery, które po przeliczeniu dalej im się opłaca robić i zapłacić karę. :fjedzia:
Życie ludzkie nic nie jest warte, liczą się interesy tych co mają kase...
A najbardziej mnie wkurwia że lekarze nie leczą ludzi jak powinni tylko tworzą potencjalnych klientów.
Ja siostrze to próbuje wbić do głowy bo ma chłopczyka z problemami... Ale bezskutecznie.

trzeba bedzie jakis discount ogarnac dla Cohones :antonio:
W sumie to lekko z 80% ludzi których znam i którzy żrą jakieś suple to te wszystkie podstawowe typu białko/kreatyna/beta-alanina/cytrulina to biorą od niego. Wszyscy żyją i są zadowoleni więc jest legitnie.

Jaką lutujecie witaminę D3? Z racji rozjebanej tarczycy muszę też ją dołączyć do supli i szukam czegoś sprawdzonego. Dodatkowo pytanie jaki magnez atakować?

trzeba bedzie jakis discount ogarnac dla Cohones :antonio:
Przecie chłop już teraz sprzedaje za pół darmo... Swoją drogą w tamtym tygodniu poznałem ziomeczka który pracował w Olimpie w Dębicy (jego ojciec do dziś tam pracuje) i gość normalnie mówił że kreatyna i inne komponenty są dostarczane z Chin i mieszane u nich w fabryce :boystop:Rozmawialiśmy dość długo, naprawdę spoko gość sam powiedział że szkoda że nie mieliśmy okazji poznać się wcześniej bo podrzucił by mi trochę różnego rodzaju shot-ów bo ma tego sporo na chacie, ale może będzie jeszcze okazja bo ma się przeprowadzić 6 km ode mnie :frankapprove:

Jak masz rozjebana tarczyce to nie wiem czy nie lepiej bedzie sobie ogarnąć recepte na porządna D3 a nie jakieś gówno suple
Od endokrynologa usłyszałem jedynie że mam lutować D3 w formie leku a nie suplementu no i :kis: 350 zł nie moje. No ale lekarza nie zmienie bo akurat jako jedyny tak mi poustawiał leki że mam w miarę normalne wyniki.
Ja przez jesień i zimę lutowałem Vigantol w kroplach, normalnie kupiony w aptece.
O tym wyłaśnie myślałem, dzięki

Jaką lutujecie witaminę D3? Z racji rozjebanej tarczycy muszę też ją dołączyć do supli i szukam czegoś sprawdzonego. Dodatkowo pytanie jaki magnez atakować?

Polecam to, lutuję codziennie po jednej dawce.

witamina-d3-forte-4000-iu-naturalna-w-plynie-krople-50-ml-myvita.webp

Pamiętam jak kilka razy wcześniej sprawdzałem to w kilku przypadkach miałem poniżej normy.
Zacząłem ładować po dwie dawki dziennie (dwie krople) i do tego w tym samym momencie łykałem wit. C 1000 i nie wiem czy ta witamina C tak dobrze nie wpłyneła na przyswajanie.
Po pewnym czasie sprawdziłem normę w badaniach to miałem bardzo wysokie stężenie, praktycznie trochę przed poziomem toksycznym.. :korwinlaugh:
No ale byłem zadowolony i dalej ładowałem tak samo i nie wiem czy nie wyjebało ponad normę bo zacząłem mieć problemy skórne i wysypkę.
To po tym obniżyłem dawkę do jednej i odpuściłem wit. C i problemy skórne i wysypka znikneły, więc jestem zadowolony.
Ogólnie jak bierzesz wit. D to bierz z jakimiś posiłkami gdzie jest więcej tłuszczy.

Polecam to, lutuję codziennie po jednej dawce.

witamina-d3-forte-4000-iu-naturalna-w-plynie-krople-50-ml-myvita.webp

Pamiętam jak kilka razy wcześniej sprawdzałem to w kilku przypadkach miałem poniżej normy.
Zacząłem ładować po dwie dawki dziennie (dwie krople) i do tego w tym samym momencie łykałem wit. C 1000 i nie wiem czy ta witamina C tak dobrze nie wpłyneła na przyswajanie.
Po pewnym czasie sprawdziłem normę w badaniach to miałem bardzo wysokie stężenie, praktycznie trochę przed poziomem toksycznym.. :korwinlaugh:
No ale byłem zadowolony i dalej ładowałem tak samo i nie wiem czy nie wyjebało ponad normę bo zacząłem mieć problemy skórne i wysypkę.
To po tym obniżyłem dawkę do jednej i odpuściłem wit. C i problemy skórne i wysypka znikneły, więc jestem zadowolony.
Ogólnie jak bierzesz wit. D to bierz z jakimiś posiłkami gdzie jest więcej tłuszczy.
A jak jest w kroplach to jak, dozownik jest ustawiony na jedną kroplę i tylko tyle bierzesz?
Pytam bo zawsze w tabletach brałem

A jak jest w kroplach to jak, dozownik jest ustawiony na jedną kroplę i tylko tyle bierzesz?
Pytam bo zawsze w tabletach brałem

Ogólnie tak, dozownik jest ustawiony na jedną dawkę (krople).

Wydaje mi się że jak jakiś czas nie używasz, tzn regularnie to po części ten roztwór z pompki cofa się z powrotem do butelki.
I ta pierwsza dawka nie będzie miała wymaganej ilości? (patrz perfumy)

Też miałem sceptyczne podejście do dozownika w kroplach bo nie byłem pewny że zawsze dostarczę to jedną dawkę w tej samej porcji (dlatego czasami ładuję drugą dawkę :korwinlaugh:) ale od jakiegoś dłuższego czasu biorę i jestem zadowolony, badania potwierdzają.

:jjsmile: wiadomka, dejna na pewno nie gada z lekarzami i na pewno żaden lekarz nie rozpisuje mu cykli i suplementacji.

Na kawie od wk dzika taka forme trzyma tyle lat.
Może to nie jest lekarz?
Może dejna rozumie jak działa ten jeden wielki biznes...
Że lekarz ma cię wysłać do apteki a nie wyleczyć

Może to nie jest lekarz?
Może dejna rozumie jak działa ten jeden wielki biznes...
Że lekarz ma cię wysłać do apteki a nie wyleczyć
Stawiam ze do znachora nie chodzi.
Lekarz ma doić szaraków a nie goscia ktory pewnie ma prywatnego osobistego lekarza ktory go prowadzi :fjedzia:

Oni wszyscy sa głupio mądrzy na tych filmikach, kazdy jeden celebryta mądrzejszy niz "doktory" a prawda jest taka ze żaden nie powie wprost że opowiadając o tych złych lekarzach mówi o tych ktorzy sa dostepni dla szaraków a nie dla elit.

Takie tam pierdololo i wiele półprawd by nie wkurwic szaraków którzy oglądają tych ludzi.

Stawiam ze do znachora nie chodzi.
Lekarz ma doić szaraków a nie goscia ktory pewnie ma prywatnego osobistego lekarza ktory go prowadzi :fjedzia:

Oni wszyscy sa głupio mądrzy na tych filmikach, kazdy jeden celebryta mądrzejszy niz "doktory" a prawda jest taka ze żaden nie powie wprost że opowiadając o tych złych lekarzach mówi o tych ktorzy sa dostepni dla szaraków a nie dla elit.

Takie tam pierdololo i wiele półprawd by nie wkurwic szaraków którzy oglądają tych ludzi.
on ma jakies bio magika, nie raz sie wypowiadal na ten temat ze gosc ocalil go od zlego kierunku, wskazal mu droge zeby pozyc jeszcze troche dluzej...

Back