Suplementacja i odżywianie przeciętnego człowieka

no to wiem ogólnie że z żarcia najlepiej
Jedyne co to witaminę D bo nasz kraj krótko mówiąc słoneczny nie jest

Co do tego roztworu
To można go dodawać do wody? Czy trzeba do soku rzeczywiście? A z tymi szklaneczkami to o co biega?
rozrabiasz ten roztwor z woda i wrzucasz do lodowki, pozniej dolewasz sobie do tego co pijesz. ale to drogi temat byl, z tego co pamietam to stowe kosztowalo takie opakowanie.

wlasnie potas z tablet jest do dupy.. sa specyfiki dla osob ktore np. maja raka z terapii gersona
robisz roztwor i trzymasz w lodowce.

najlepiej z zarcia dostarczac ale ciezki temat
no to wiem ogólnie że z żarcia najlepiej
Jedyne co to witaminę D bo nasz kraj krótko mówiąc słoneczny nie jest

Co do tego roztworu
To można go dodawać do wody? Czy trzeba do soku rzeczywiście? A z tymi szklaneczkami to o co biega?
Na chuj? Badania. Badania. Jeszcze raz Badania.
Jak wyjdzie brak potasu to trzeba zapodać z zewnątrz. Dla normalnego funkcjonowania wystarczy żreć banany, brokuły, fasolę, ziemniaki.

Jak wyjdzie brak potasu to trzeba zapodać z zewnątrz. Dla normalnego funkcjonowania wystarczy żreć banany, brokuły, fasolę, ziemniaki.
i komu tu wierzyć
zielarzowi czy hansowi :mamed:

Zrobię jak zbawca świata endrju tejt i żordan peterson i będę wpierdalał samo mięcho

Pokaz swoje ocenimy czy zdrowy jestes :jimcarrey:
a od banana to awokado ma duzo wiecej potasu i zero cukru.

Kup w polsce kurwa normalne awokado a nie takie ktorym gwozdzie mozna wbijac.

Ten jebany kraj jest nieprzyjazny dla lubiacych awokado. W sklepach wiecznie niedojrzale chujstwo sprzedaja co lezy w chacie 2 tygodnie a dalej jest twarde a potem sie okazuje ze przejrzale.

Lubie to ale zabawa z tym by trafic dobre jest na tyle wkurwiajace ze dalem sobie spokoj

Kup w polsce kurwa normalne awokado a nie takie ktorym gwozdzie mozna wbijac.

Ten jebany kraj jest nieprzyjazny dla lubiacych awokado. W sklepach wiecznie niedojrzale chujstwo sprzedaja co lezy w chacie 2 tygodnie a dalej jest twarde a potem sie okazuje ze przejrzale.

Lubie to ale zabawa z tym by trafic dobre jest na tyle wkurwiajace ze dalem sobie spokoj
ostatnio siostra pojechala na bazar i za 5 zeta kupila caly platon awokado bo juz sie zbierali.
25 awokado i wszystkie zajebiste :antonio:

ostatnio siostra pojechala na bazar i za 5 zeta kupila caly platon awokado bo juz sie zbierali.
25 awokado i wszystkie zajebiste :antonio:
Najlepsze z awokado to sa te pasty, obierasz mielisz na papke, sypiesz pieprz, lejesz sok z cytryny i mieszasz. Taka pasta na jakies grzanki wchodzi jak zloto

Tyle ze nigdy nie moge znaleźć dobrego awokado :jon:

No, ale jak Ty chcesz ocenić czy masz jakiś niedobór jak full badań nie zrobisz?
Ja krew robię pełną co pół roku.

Co najmniej pół kilo mięsa dziennie, 100 g WPC dziennie, normalnie jem smażone (pozdro DR Balas) bardzo dużo węglowodanów i głównie pod wieczór i na noc i pa tego:
B.jpg

:beczka: kurwa da się?

PS. Wątroba w górze, bo coś tam bite jest po dupie, a tutka się skończyli
:awesome:

No, ale jak Ty chcesz ocenić czy masz jakiś niedobór jak full badań nie zrobisz?
Ja krew robię pełną co pół roku.

Co najmniej pół kilo mięsa dziennie, 100 g WPC dziennie, normalnie jem smażone (pozdro DR Balas) bardzo dużo węglowodanów i głównie pod wieczór i na noc i pa tego:
View attachment 73193

:beczka: kurwa da się?

PS. Wątroba w górze, bo coś tam bite jest po dupie, a tutka się skończyli
:awesome:
canva-unhealthy-cartoon-liver-MAEwQ_fYpiI.png

EDIT: a dopiero PS doczytałem

Oj byś się zdziwił jak to nie do końca wszystko wraca pomimo dobrych wyników :roberteyeblinking:
Doskonale zdaje sobie sprawę i dokładnie wiem co jest powodem tych wyników także doprowadzić to do porządku to nie będzie problem.

Przynajmniej mi przypomnieliście, że badania muszę zrobić w sierpniu.

Doskonale zdaje sobie sprawę i dokładnie wiem co jest powodem tych wyników także doprowadzić to do porządku to nie będzie problem.

Przynajmniej mi przypomnieliście, że badania muszę zrobić w sierpniu.
Tzn miałem na myśli chodzące apteki z wynikami wystrzelonymi ponad normę

Tzn miałem na myśli chodzące apteki z wynikami wystrzelonymi ponad normę
A to dopóki badań nie zrobisz to pewności nie masz. Tak jak z wyżej z tym potasem. Nie ma co na siłę brać wszystkiego.

Nic nie wskazywało podniesionego ALT, a jednak jest. Dobra no kto by się spodziewał prób ponad normę przy nandrolonie :śmiech:
Z tym że średnio ogarnięty koks ma jakąś tam wiedzę i da radę ten problem szybko rozwiązać.

A to dopóki badań nie zrobisz to pewności nie masz. Tak jak z wyżej z tym potasem. Nie ma co na siłę brać wszystkiego.

Nic nie wskazywało podniesionego ALT, a jednak jest. Dobra no kto by się spodziewał prób ponad normę przy nandrolonie :śmiech:
Z tym że średnio ogarnięty koks ma jakąś tam wiedzę i da radę ten problem szybko rozwiązać.
a z czego te badania robisz na potas, ze krwi? podobno nie sa miarodajne.

czytalem kiedys jakies badania ze to nie jest miarodajne bo potas caly czas jest zuzywany i wedruje tam gdzie jest aktualnie najpotrzebniejszy :devil smile:
Aż tak bym nie świrował jakoś to muszą oznaczyć, a nasz organizm też pewnie zostawia coś na zapas.

Back