alww
UFC Middleweight
Tabletke na tescia se wez jeszcze i wywar z czarnego bzuDziala ta glutamina?![]()
Ty te wszystkie suple chcesz stosowac regularnie?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tabletke na tescia se wez jeszcze i wywar z czarnego bzuDziala ta glutamina?![]()

Pchasz się w gips a nie na wczasy kolego..Tabletke na tescia se wez jeszcze i wywar z czarnego bzu
Ty te wszystkie suple chcesz stosowac regularnie?![]()

Saturdaj sandej?Pchasz się w gips a nie na wczasy kolego..![]()
Już golyn daln!Saturdaj sandej?

Ja co weekend w wakacje jestem goling dalnJuż golyn daln!![]()

Powaga?Ja co weekend w wakacje jestem goling daln![]()

Jak ładujesz codziennie po 20g to pewnie tak. Tylko się zastanów czy warto tyle sosu wydawać.Dziala ta glutamina?![]()
Jestem jak kraken, wybudzony w wakacje a potem hibernacja caly rok praktyczniePowaga?![]()
Gwint będzie zerwanyJestem jak kraken, wybudzony w wakacje a potem hibernacja caly rok praktycznie
Nie no ten weekend bedzie akurat full control ale dwa poprzednie to sie bawilem. Za tydzien zaczynam tygodniowa zabawe z kumplami w czechach a potem schodzimy znowu do czelusci normalnosci

Mysle ze az tak zle nie będzieGwint będzie zerwany![]()
Chujowo Mordka ćwiczyć i chlac nawet weekendowo. Kłóci się to jedno z drugim.Mysle ze az tak zle nie będzie
Zawsze można chlać, nie ćwiczyć i żreć grzybyChujowo Mordka ćwiczyć i chlac nawet weekendowo. Kłóci się to jedno z drugim.

Zawsze można chlać, nie ćwiczyć i żreć grzyby
![]()
Na pewno to nie pomaga lecz teorie ze cos spada czy po piciu masz x treningow zmarnowane to zwykly farmazon.Chujowo Mordka ćwiczyć i chlac nawet weekendowo. Kłóci się to jedno z drugim.
Pół miesiąca treningów w plecy...Na pewno to nie pomaga lecz teorie ze cos spada czy po piciu masz x treningow zmarnowane to zwykly farmazon.
Poza tym ja nie cwicze juz od dawna ani sylwetkowo ani silowo, jak na ironie kiedy cwiczylem silowo i robilem wyniki podobne do chlopaczkow na towarze to lecialem w najwieksze balety. Znam osoby ktore wala melanz 2x w tyg gdzie jest grane wszystko i co? Wygladaja zapewne lepiej niz wszyscy na tym forum razem wzieci.
Jak nie masz z tego pieniedzy to nie ma co sie zajezdzac i calego zycia sobie podporządkowywać jakiejs silowni czy klubikowi. Nie warto po prostu. Oczywiscie rowniez nie zachęcam do pojscia w druga strone bo to nic dobrego nie jest.

3 lata po co sie rozdrabniac. Jak Cie potem zapytaja ile juz trenujesz to po prostu powiesz ze jestes jakies 15 lat w plecyPół miesiąca treningów w plecy...![]()

tego mlekiem nazwać nie możnanie pijcie mleka bo wam teścia obniży
a wiesz jakie jedzenie jest najlepsze na dostarczenie wapnia? Szukałem w necie ale co strona to inny pokarmtego mlekiem nazwać nie można

a wiesz jakie jedzenie jest najlepsze na dostarczenie wapnia? Szukałem w necie ale co strona to inny pokarm![]()
salaterka.pl

danke![]()
Najlepsze źródła wapnia. Lista 45 najbogatszych wegańskich źródeł wapnia - Salaterka
Wbrew powszechnej opinii, rośliny to świetne źródła wapnia.salaterka.pl
![]()

ogolem taka muszynianke dobrze jest pic - zrodlo magneza i wapnia i to ogromne a dostarczane zwykla woda.. szkoda ze mi nie smakujedanke![]()
bo sie posram...Ja tam się dostosujeogolem taka muszynianke dobrze jest pic - zrodlo magneza i wapnia i to ogromne a dostarczane zwykla woda.. szkoda ze mi nie smakuje![]()

Ale że co? Lepiej wpierdalać więcej potasu niż białka? Bo trochę pokrętnie napisałeśostatnio czytalem ciekawe artykuly o tym ze tak na prawde nam nie potrzeba jest az tak duzo bialka jak pisza Ci co cwicza, a wysycenie ciala potasem do wszelkich pomp (miesni)
jak tu potas codziennie uzupelniac przeciez nie bede wpierdalal botwin, lisci z burakowbo sie posram...
a zuzywamy go codziennie mase, tak samo duzo czytalem ze wszelkie problemy z nerkami, watroba, czy krazeniem to rowniez za malo potasu...
Białko musisz dostarczyc odpowednio do wysilku zeby ponaprawiac sobie miesnie ale zeby lepsze osiagi miec, wiecej wyciskac, lepiej ogolnie na codzien prosperowac, miec mniej chorob to duzzooo potasu to podstawa.Ale że co? Lepiej wpierdalać więcej potasu niż białka? Bo trochę pokrętnie napisałeś
Ja tam bananka lubię sobię zjeść
no widzę że bez tablet to trochę ciężkoBiałko musisz dostarczyc odpowednio do wysilku zeby ponaprawiac sobie miesnie ale zeby lepsze osiagi miec, wiecej wyciskac, lepiej ogolnie na codzien prosperowac, miec mniej chorob to duzzooo potasu to podstawa.
a ciezko z zarcia go dostarczyc.
wlasnie potas z tablet jest do dupy.. sa specyfiki dla osob ktore np. maja raka z terapii gersonano widzę że bez tablet to trochę ciężko
Jakieś kakao czy inne awokado trzeba wpierdalać
well-ness.pl
salaterka.pl
no to wiem ogólnie że z żarcia najlepiejwlasnie potas z tablet jest do dupy.. sa specyfiki dla osob ktore np. maja raka z terapii gersona
robisz roztwor i trzymasz w lodowce.![]()
Suplement Diety Niezbędny do Terapii Gersona - Well-ness.pl
POTASSIUM COMPOUND SUPLEMENT DIETY DO TERAPII GERSONA – Roztwór Potasu Doktor Gerson odkrył, że u podstaw wszystkich chorób przewlekłych leży utrata potasu w komórkach i przenikanie […]well-ness.pl
najlepiej z zarcia dostarczac ale ciezki temat
![]()
20 znakomitych źródeł potasu - Salaterka
Za dobre źródło potasu najczęściej uchodzi tylko kilka warzyw i owoców – pomidor, banan, awokado lub ziemniak. Jak na jeden z najważniejszych minerałów, trochę mało tych źródeł Dlatego przedstawiam listę 20 mniej popularnych produktów, które są znakomitymi źródłami potasu. Potas przede...salaterka.pl
Nie, ale myślę że zrobię w niedzielę. Zamiast tego makaronu kaszę jaglaną wrzucę i dodam jeszcze coś od siebie; suszone pomidory (potasrobiles?
) i por np