Suplementacja i odżywianie przeciętnego człowieka

Turę z trenem pomylić. Oj siusiaczku:śmiech:
ty cpunie pierdolony, nie wiesz co w dupe klujesz!?
Od początku miałem na myśli trena, nie ogarnąłem że ćpunek pisze od turze :beczka:

Takie to koksiki wlasnie :beczka: wazne zeby duzo bylo i duzo wody nabijalo to wtedy mozna robic wrażenie duzego chlopa, potem jest beben wyjebany i okrągła morda :awesome:
To na mecie i omce.

Wysłać Ci? Mam chyba jeszcze ze 2 lufy po 100sztuk.
:jarolaugh:
1688225182999.png

Tak poza tym temat o dopingu i sterydach jest w innym miejscu panowie bo lekko zrobilismy balagan.

Cymbał to cię zrobił przez przypadek jak wypadłeś z nogawki, żegnam:kis:

Ułehehe, słuchaj gamoniu, wszyscy tutaj już wiedzą, że jesteś zwykły cymbał bity, a jak wrzuciłeś to swoje zdjęcie, na którym widać twe wątłe nóżki, to już w ogóle była katastrofa wizerunkowa. Latać na tych wszystkich towarach, psuć sobie zdrowie, jaja, sperme i bebechy i mieć takie giry jak zwykły pizdeusz to objaw bycia totalnym cymbałem. A teraz już zwijaj mętlik i jazda do obowiązków, bo zaraz ci żona da szlaban na komputer.

Ku przestrodze!

Dość dawno temu oglądałem dwa filmiki jego, w których pytał fajne dupery na silce czy rozmiar ma znaczenie...
Najpierw rozmiar chłopa, jak powinien wyglądać... No i laski w ogromnej większości chcą faceta dbającego o formę ale nie ulanego paszą...
:beczka:
W drugim pytał o rozmiar knagi... Tu kobiety również były zgodne, że...
Duża knaga musi być :mamed:

, słuchaj gamoniu, wszyscy tutaj już wiedzą, że jesteś zwykły cymbał bity, a jak wrzuciłeś to swoje zdjęcie, na którym widać twe wątłe nóżki, to już w ogóle była katastrofa wizerunkowa. Latać na tych wszystkich towarach, psuć sobie zdrowie, jaja, sperme i bebechy i mieć takie giry jak zwykły pizdeusz to objaw bycia totalnym cymbałem. A teraz już zwijaj mętlik i jazda do obowiązków, bo zaraz ci żona da szlaban na komputer.
:mjsmile:

suplementuje sobie d3 10000 i faktycznie dziala, tesc sporo wyzszy, skora duzo lepiej wyglada cos w tym jest.

Back