Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Tu masz racje, z trenem pojebałem![]()
Tura w oralu jako wejście pod cykl. Dobrze nabija, siła idzie i nie zalewa jak po mecie nie wyglądasz jak półksiężyc.
Turę z trenem pomylić. Oj siusiaczku

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tu masz racje, z trenem pojebałem![]()

Takie to koksiki wlasniety cpunie pierdolony, nie wiesz co w dupe klujesz!?
wazne zeby duzo bylo i duzo wody nabijalo to wtedy mozna robic wrażenie duzego chlopa, potem jest beben wyjebany i okrągła morda 
Turę z trenem pomylić. Oj siusiaczku![]()
Od początku miałem na myśli trena, nie ogarnąłem że ćpunek pisze od turzety cpunie pierdolony, nie wiesz co w dupe klujesz!?
To na mecie i omce.Takie to koksiki wlasniewazne zeby duzo bylo i duzo wody nabijalo to wtedy mozna robic wrażenie duzego chlopa, potem jest beben wyjebany i okrągła morda
![]()
Czyli brać?Tura w oralu jako wejście pod cykl.

Wysłać Ci? Mam chyba jeszcze ze 2 lufy po 100sztuk.
![]()
Turka jest bardzo delikatna cos musiales kolego pomieszac.
Cymbał to cię zrobił przez przypadek jak wypadłeś z nogawki, żegnam...
O kurwa, ale cymbał.

Cymbał to cię zrobił przez przypadek jak wypadłeś z nogawki, żegnam![]()
Ku przestrodze!

, słuchaj gamoniu, wszyscy tutaj już wiedzą, że jesteś zwykły cymbał bity, a jak wrzuciłeś to swoje zdjęcie, na którym widać twe wątłe nóżki, to już w ogóle była katastrofa wizerunkowa. Latać na tych wszystkich towarach, psuć sobie zdrowie, jaja, sperme i bebechy i mieć takie giry jak zwykły pizdeusz to objaw bycia totalnym cymbałem. A teraz już zwijaj mętlik i jazda do obowiązków, bo zaraz ci żona da szlaban na komputer.

co dwa dni?suplementuje sobie d3 10000 i faktycznie dziala, tesc sporo wyzszy, skora duzo lepiej wyglada cos w tym jest.
napierdalam codziennie bo niby taka dawka nie szkodzi do 10k jednostek. ale czasem zapomne przypierdolic pikseco dwa dni?

Omke?Od początku miałem na myśli trena, nie ogarnąłem że ćpunek pisze od turze
To na mecie i omce.
napierdalam codziennie bo niby taka dawka nie szkodzi do 10k jednostek. ale czasem zapomne przypierdolic pikse![]()

od 2000-10000 mozesz na spokojnie przypierdalac, dla dzieci nawet 20k w aptekach znajdziesz.
myślałem że 4000 to standardowa
Zostałem oszukany![]()
To jutro pojadę po 10000od 2000-10000 mozesz na spokojnie przypierdalac, dla dzieci nawet 20k w aptekach znajdziesz.
od trzech tygodni

U mnie nerki są wprawione w chemikalia...
I naprawdę dzyszka w porządku? Żadnych problemów z nerkami?