Miskatonic
Vale Tudo Championship
Nie jeszcze, musiałem skończyć coś brać, teraz chwilę przerwy i myślę, że na przyszły weekend przyatakuję jak nic nie wylezie do tego czasu.@Miskatonic poleciałeś z tą głodówką?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie jeszcze, musiałem skończyć coś brać, teraz chwilę przerwy i myślę, że na przyszły weekend przyatakuję jak nic nie wylezie do tego czasu.@Miskatonic poleciałeś z tą głodówką?
Ja chyba właśnie próbuje. Na spontanie mnie wzięło wczoraj wieczorem po 2 drinkach żeby może spróbować jak mam luźny dzień. Szalone pomysły tylko po drinkach. Ostatni posiłek wczoraj 18, ale ostatni drink to tak 22 raczej to nie wiem jak liczyć. Wstępny plan to wytrzymać do jutra do 10-11 bo tak będę mógł zjeść śniadanie dopiero. Plan minimum 24h. To będzie ciężki i długi dzień bo dopiero dochodzi 10 a ja już bym coś opierdolil na ciepłoNie jeszcze, musiałem skończyć coś brać, teraz chwilę przerwy i myślę, że na przyszły weekend przyatakuję jak nic nie wylezie do tego czasu.
Zapijaj wodąJa chyba właśnie próbuje. Na spontanie mnie wzięło wczoraj wieczorem po 2 drinkach żeby może spróbować jak mam luźny dzień. Szalone pomysły tylko po drinkach. Ostatni posiłek wczoraj 18, ale ostatni drink to tak 22 raczej to nie wiem jak liczyć. Wstępny plan to wytrzymać do jutra do 10-11 bo tak będę mógł zjeść śniadanie dopiero. Plan minimum 24h. To będzie ciężki i długi dzień bo dopiero dochodzi 10 a ja już bym coś opierdolil na ciepło
Właśnie się zabieram za schabowe z ziemniaczkami. Pozdrawiam cieplutko.Ja chyba właśnie próbuje. Na spontanie mnie wzięło wczoraj wieczorem po 2 drinkach żeby może spróbować jak mam luźny dzień. Szalone pomysły tylko po drinkach. Ostatni posiłek wczoraj 18, ale ostatni drink to tak 22 raczej to nie wiem jak liczyć. Wstępny plan to wytrzymać do jutra do 10-11 bo tak będę mógł zjeść śniadanie dopiero. Plan minimum 24h. To będzie ciężki i długi dzień bo dopiero dochodzi 10 a ja już bym coś opierdolil na ciepło
Ja już po pyszniutkim śniadanku i ogórkowej z wędzonym mięsem mmmmJa chyba właśnie próbuje. Na spontanie mnie wzięło wczoraj wieczorem po 2 drinkach żeby może spróbować jak mam luźny dzień. Szalone pomysły tylko po drinkach. Ostatni posiłek wczoraj 18, ale ostatni drink to tak 22 raczej to nie wiem jak liczyć. Wstępny plan to wytrzymać do jutra do 10-11 bo tak będę mógł zjeść śniadanie dopiero. Plan minimum 24h. To będzie ciężki i długi dzień bo dopiero dochodzi 10 a ja już bym coś opierdolil na ciepło
Właśnie się zabieram za schabowe z ziemniaczkami. Pozdrawiam cieplutko.
Ja już po pyszniutkim śniadanku i ogórkowej z wędzonym mięsem mmmm
oczywiscie Ci kibicuje, pamietaj by zająć czymś głowę np przeglądac forum żeby nie myśleć o tym jedzeniu wstrętnym
Zrób drzemkę czas szybciej zleci. Kawa, dużo wody i pójdzie.Na zdrowie Właśnie sie zastanawiam czy 24h na pierwszy raz to nie wystarczająca opcja
nic nie potrzebujesz oprócz jedzeniaDarz Bór panowie, polećcie dobre suplementy - głównie białko - dla "siłownicowych dziewic" które dopiero kupiły swój pierwszy karnet ever. Od razu mówię, że walenie zastrzyków nie wchodzi u nas w grę.
Darz Bór panowie, polećcie dobre suplementy - głównie białko - dla "siłownicowych dziewic" które dopiero kupiły swój pierwszy karnet ever. Od razu mówię, że walenie zastrzyków nie wchodzi u nas w grę.
Dieta.Darz Bór panowie, polećcie dobre suplementy - głównie białko - dla "siłownicowych dziewic" które dopiero kupiły swój pierwszy karnet ever. Od razu mówię, że walenie zastrzyków nie wchodzi u nas w grę.
Cały ubiegły tydzień nie dotykałem alko. Robię przerwę od alkoDieta.
I zero alkoholu.
I zdrowo. Siłki nie zaczyna się od 'supli'.Cały ubiegły tydzień nie dotykałem alko. Robię przerwę od alko
kaloryczny bulion i pajdy ze smalcem i ogórkiemMacie jakieś swoje przepisy na wysokokaloryczne dania? Zima idzie to trzeba się trochę podlać. Mogą mieć dużo węgli bo te 7-10km jest praktycznie codziennie robione.
Macie jakieś swoje przepisy na wysokokaloryczne dania? Zima idzie to trzeba się trochę podlać. Mogą mieć dużo węgli bo te 7-10km jest praktycznie codziennie robione.
No i jak poszło? Widzę, że żyjeszNa zdrowie Właśnie sie zastanawiam czy 24h na pierwszy raz to nie wystarczająca opcja
Zrobiłem 26h bo poźniej musiałbym przeciągnąć do 40h a to nie chciałem tak szaleć na pierwszy raz. Luz totalny w ciągu dnia. Przed południem wjechało morsowanie i to myśle, że ustawiło mi reszte dnia na spokojnie. Później w międzyczasie 2 czarne kawy, ale bardziej dla smaku, no i woda. 2 x 200mg magnezu jeszcze wrzuciłem profilaktycznie. O 20 wjechała jajecznica z 8 jajek z serem i trochę boczku pieczonegoNo i jak poszło? Widzę, że żyjesz
Ja będę chciał żeby ta autofagia się uruchomiła, o to mi głównie chodzi.Zrobiłem 26h bo poźniej musiałbym przeciągnąć do 40h a to nie chciałem tak szaleć na pierwszy raz. Luz totalny w ciągu dnia. Przed południem wjechało morsowanie i to myśle, że ustawiło mi reszte dnia na spokojnie. Później w międzyczasie 2 czarne kawy, ale bardziej dla smaku, no i woda. 2 x 200mg magnezu jeszcze wrzuciłem profilaktycznie. O 20 wjechała jajecznica z 8 jajek z serem i trochę boczku pieczonego
jak zrobisz to prawidłowo to mięso, jaja itp będą Ci śmierdzieć padlinąJa będę chciał żeby ta autofagia się uruchomiła, o to mi głównie chodzi.
Myślałem właśnie nad tym co zjeść po tym bo to, pewnie, też trzeba delikatnie i nie byle co.
Jakie?jak zrobisz to prawidłowo to mięso, jaja itp będą Ci śmierdzieć padliną
Po poście najlepiej sprawdzają się owoce
najszybciej Ci wejdą borówki,maliny,jagodyJakie?
Ja będę chciał żeby ta autofagia się uruchomiła, o to mi głównie chodzi.
Myślałem właśnie nad tym co zjeść po tym bo to, pewnie, też trzeba delikatnie i nie byle co.
I kreatynanic nie potrzebujesz oprócz jedzenia
I zero alkoholu.
Owoce mają wodę, witaminki i fruktoze przy czym są lekkie dla kiszki.Najlepiej by było pewnie wrzucić rosół z miesem i warzywami np. Coś takiego myśle. Jak zjesz to na co będziesz miał ochote też bedzie ok, ale z pół porcji może na początek
@Brawler098 dlaczego akurat owoce sprawdzają się najlepiej?
choćby dlatego, że post służył Ci po to by pozbyć się szkodliwych kwasów z całego układu, a w jelicie musi być środowisko zasadowe stąd największa przyswajalność będzie z owocówNajlepiej by było pewnie wrzucić rosół z miesem i warzywami np. Coś takiego myśle. Jak zjesz to na co będziesz miał ochote też bedzie ok, ale z pół porcji może na początek
@Brawler098 dlaczego akurat owoce sprawdzają się najlepiej?