Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie, każdy na cohones powinien mieć takie z zawiązaniem przy kolanach, żeby Miecz Zygfryda nie skrobał pięty...A skąd wiesz że @Roshi chodziło o to, że to damskie?![]()
Do babuta i dziadziuta idą w odwiedziny

Zagadka.

Była krew, czyliKiedyś sobie śpię w nocy i nagle budzi mnie przy uchu to wiadomo, odruchowo się zerwałem i machnąłem ręką ale uciekła... (nie żona)
I tak było ze dwie albo trzy noce.
Wkurwiłem się i przed zaśnięciem wmawiałem sobie żeby jej nie odstraszyć w nocy jeśli mnie znowu obudzi i udało się.
Obudziło mnie bzyczenie przy uchu (też nie żony), ale otworzyłem tylko oczy i udało się nie drgnąć, poczekałem aż ucichnie w okolicach policzka i jak mistrz kung-fu zajebałem sobie na mordę ultraszybkiego plaskacza (aż żona podskoczyła przestraszona).
Wiem, że się udało bo na gębie i poduszce syta plama krwi tylko została.
![]()

Kiedyś sobie śpię w nocy i nagle budzi mnie przy uchu to wiadomo, odruchowo się zerwałem i machnąłem ręką ale uciekła... (nie żona)
I tak było ze dwie albo trzy noce.
Wkurwiłem się i przed zaśnięciem wmawiałem sobie żeby jej nie odstraszyć w nocy jeśli mnie znowu obudzi i udało się.
Obudziło mnie bzyczenie przy uchu (też nie żony), ale otworzyłem tylko oczy i udało się nie drgnąć, poczekałem aż ucichnie w okolicach policzka i jak mistrz kung-fu zajebałem sobie na mordę ultraszybkiego plaskacza (aż żona podskoczyła przestraszona).
Wiem, że się udało bo na gębie i poduszce syta plama krwi tylko została.

A więc to jest ten słynny wujek dobra rada