Mmayhem
UFC Heavyweight
Czas zmienić baterie
Albo zwiększyć dawkę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czas zmienić baterie
Nie prowokuj, Hubercik już załamanie nerwowe wczoraj przeszedł, jak trochę się nakręciłem![]()
Ja nic nie potrzebuję, ale dziękiDaruj sobie te końskie podloty, wiem, że chcesz żebym Ci coś przemycił do Choroszczy z racji tego że mieszkam dość blisko, ale wystarczy poprosić, a nie zaczepiać w stylu kaczki/13letniej dziewczynki.

No popatrz, a gówno posty na cohones produkujesz nawet lepiej niż śp. @Cassius42My, białasy, nie mamy pojęcia o gównie

Co do zalotów (?) - miałeś jakiś kryzys wieku średniego, albo inny, bo skoro trzy komentarze tak cię wyprowadziły z równowagi, to trochę z mchu i paproci była zbudowana.
gdzie Ty widziałeś

Plastikowej.

Znów jak oplot

Spokój. Widocznie dzisiaj dostał 20 minut internetu ekstra. Juz na bank śpi sobie słodko (w kaftanie).
Może i szpec ale zabezpieczeń kaftana jeszcze nie ‚rozgryzł’ ;)Mordo,
taki spec od cyberbezpieczeństw jak Ent na bank shakował zabezpieczenia sieci w Choroszczy.
Wrzuciłeś moje trzy cytaty i kazałeś cos tam leki zmienić czy przestać (nie pamiętam, bo po co to pamiętać), ale mi wyglądało jak pierdololo starego dziada, a tego się po tobie nie spodziewałemTy naprawdę masz schizofrenię, gdzie Ty widziałeś tam wyprowadzenie z równowagi xD? A zresztą szkoda mojego czasu jak już zaczynasz od wymyślania rzeczy które miejsca nie miały.

Chyba gumowej... Poka plastikową, to boli jak ruchasz?Plastikowej.![]()

Yyy, a co z Kasjuszem się stało? Napisz mi w skrócie, ban czy zmarło mu się?No popatrz, a gówno posty na cohones produkujesz nawet lepiej niż śp. @Cassius42![]()

Chuj wie, zniknął z dnia na dzień. Bana raczej nie dostał, więc obstawiam, że nie żyje.Yyy, a co z Kasjuszem się stało? Napisz mi w skrócie, ban czy zmarło mu się?![]()
Pamiętam, że mi też taka opcja przez myśl przeszła, przecież przy takim uzależnieniu od komentów, lajków nie mógł ot tak zniknąć...Chuj wie, zniknął z dnia na dzień. Bana raczej nie dostał, więc obstawiam, że nie żyje.
Jeszcze biorąc pod uwagę, że swoje lata już miał...Pamiętam, że mi też taka opcja przez myśl przeszła, przecież przy takim uzależnieniu od komentów, lajków nie mógł ot tak zniknąć...
Właśnie on się cieszył, że napierdolił ileś tam postów w x dni.Ewentualnie się wkurwił po tym jak była na Niego nagonka za spakowanie w tematach które nie powinny być zawalone jego komentarzami chociaż w sumie to mało prawdopodobne bo niezbyt się tym przejmował
No nic, jeśli faktycznie tak się stało a mam nadzieje że nie to szkoda bo jak były gale na żywo to praktycznie zawsze był a teraz nawet jak jest UFC PPV to aktywność bardzo słaba w porównaniu do tego co było kiedyśWłaśnie on się cieszył, że napierdolił ileś tam postów w x dni.
Zajebiste ale dlaczego czarny ma glowe odwrotnie?