Suchary billa 2.0

1000036404.png

Daruj sobie te końskie podloty, wiem, że chcesz żebym Ci coś przemycił do Choroszczy z racji tego że mieszkam dość blisko, ale wystarczy poprosić, a nie zaczepiać w stylu kaczki/13letniej dziewczynki.
Ja nic nie potrzebuję, ale dzięki :gabi_much_love:

Co do zalotów (?) - miałeś jakiś kryzys wieku średniego, albo inny, bo skoro trzy komentarze tak cię wyprowadziły z równowagi, to trochę z mchu i paproci była zbudowana.

Nie będę pisał, że z gówna jak te lepianki wrzucane wcześniej, bo szanujmy się - nikt z gówna tak dobrze nie lepi, jak @Bambo i @Bambosze.

My, białasy, nie mamy pojęcia o gównie :antonio:

Co do zalotów (?) - miałeś jakiś kryzys wieku średniego, albo inny, bo skoro trzy komentarze tak cię wyprowadziły z równowagi, to trochę z mchu i paproci była zbudowana.

Ty naprawdę masz schizofrenię, gdzie Ty widziałeś tam wyprowadzenie z równowagi xD? A zresztą szkoda mojego czasu jak już zaczynasz od wymyślania rzeczy które miejsca nie miały.

Ty naprawdę masz schizofrenię, gdzie Ty widziałeś tam wyprowadzenie z równowagi xD? A zresztą szkoda mojego czasu jak już zaczynasz od wymyślania rzeczy które miejsca nie miały.
Wrzuciłeś moje trzy cytaty i kazałeś cos tam leki zmienić czy przestać (nie pamiętam, bo po co to pamiętać), ale mi wyglądało jak pierdololo starego dziada, a tego się po tobie nie spodziewałem :suchykarol:

Mogę zerknąć i nawet wrzucić twój tekst jeszcze raz, ale po co. Ty nie napisałeś, a mi się nie chce szukać.

@Gambit - to przecież nie kciuk, tylko siusiaka maluśkiego trzymasz :mjsmile:

@Dzihados wnioskuję o odebranie premium Gambitowi, z takiego malca na pewno nie postawi 30 cm padalca :lesnarhappy:

Łaaa, co tu się odpierdala, znowu zdjęcia kutasków latają:conorwalk:

Ewentualnie się wkurwił po tym jak była na Niego nagonka za spakowanie w tematach które nie powinny być zawalone jego komentarzami chociaż w sumie to mało prawdopodobne bo niezbyt się tym przejmował
Właśnie on się cieszył, że napierdolił ileś tam postów w x dni.

Właśnie on się cieszył, że napierdolił ileś tam postów w x dni.
No nic, jeśli faktycznie tak się stało a mam nadzieje że nie to szkoda bo jak były gale na żywo to praktycznie zawsze był a teraz nawet jak jest UFC PPV to aktywność bardzo słaba w porównaniu do tego co było kiedyś

Back