ninja
Vale Tudo Championship
niezniszczalny sprzęt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
niezniszczalny sprzęt
Moja babcia musiała być kiedyś samurajem, bo mam od niej taki, razem z wyrzutnią do shurikenów na korbę.

Przecież to jest młynek do kawy z ekspresu DeLonghi

Poczekam na jakąś promocje.
Hujownie też bym dusił jak rafała. Do końca.Spokojnie, niedługo będzie po 5,00%zł![]()
Tak w zasadzie, technicznie rzecz biorąc jak ten w cholowanym aucie umie jeździć to jest do zrobienia. Ja na lusterka jeżdżę w zasadzie do tyłu tak jak do przodu. W kopalni rekord cofania mam około kilometra bo nie było jak wyminąć (czyli ten drugi musiał by cofać więcej niż kilometr).
I jak cofałeś to licznik leciał w dół?Tak w zasadzie, technicznie rzecz biorąc jak ten w cholowanym aucie umie jeździć to jest do zrobienia. Ja na lusterka jeżdżę w zasadzie do tyłu tak jak do przodu. W kopalni rekord cofania mam około kilometra bo nie było jak wyminąć (czyli ten drugi musiał by cofać więcej niż kilometr).
Czyli niby debilizm ale do wykonania.

On młodniał wtedyI jak cofałeś to licznik leciał w dół?![]()

Czyli to jest sekret IbiszaOn młodniał wtedy![]()

Czyli to jest sekret Ibisza![]()
A jak. Tak dla ciekawości takie cudo 4 lata w kopalni i na żyletki. 20 osób mieści.I jak cofałeś to licznik leciał w dół?![]()
A z czego składa się dzida bojowa?Z czego składa się świat?
Z protonów, neutronów, elektronów i kutafonów![]()