Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no bez kitu,do Drzyzgi to jest w sam raz ;)czekam na jakiś materiał z tvn, bo dobrze się rozkręca : D
sluchaj mam syna 13 lat i to nie takie proste jak Ci sie wydaje i sila i zabranianiem raczej malo osiagniesz,czesto efekt odwrotny do zamierzonegoCo do dzieciaków to już rodzice powinni się interesować co ich pociecha po lekcjach wyczynia.
oby tylko techniki, szczerze to nie dałbym temu kolesiowi szczurów do tresowaniatrzeba będzie poświęcić kilka miesięcy na oduczanie przekręconej techniki i poprawianie błędów.
Nastolatkowie to inna sprawa wiadomo że w ich wieku różne dziwne rzeczy im imponują. Jednak nadal uważam że byłby to margines. Ktoś kto ma 18 lat już może głosować w wyborach kupować alko i jeździć autem więc jednak pewne fakty powinien kojarzyć. I co do nauczanych technik to 100% zgody że ktoś kto się nie zna może tylko ucierpieć na takich treningach. Jednak cała otoczka zaczynając od tego kolesia jego wyglądu życiorysu itp powinna nawet u nastolatków budzić podejrzenia.
Ja swoją przygodę zaczynałem od treningów w... lesie. Były to czasy gdy było się raczej piętnowanym za trenowanie jakiś sportów walki, przez co miejsca spotkań były aż nadto "luksusowe".Oj panie, gdybyś Ty wiedział w jakich ja warunkach trenowałem mając 18 lat.
Zaraz Chmura wyjedzie z kolejnym ostatnim juz postem:D6 strona tematu. Potencjal marketingowy jest. Podpromowac jeszcze troche na wykopie i joemonster i moze sie zalapie na grudniowe plmma. Jest caly czas w treningu wiec material idealny.
mmanews juz dzwonilo umawiac sie na wywiad
@królik To już było napisane ja zmierzam do tego że nawet gdyby był temat ale typ nie był taki " wyrazisty " to nie było by takiej wrzawy
no mysle,ze masz duzo racji,te dziary na twarzy jednak robio"wrazenie" ;)Troszkę tych samozwańczych trenerów jest . Z drugiej strony gdyby czepiać się trenerów i dyskwalifikować ich za to co robią poza klubem,jaką mają przeszłość-czasem też teraźniejszość to stracilibyśmy nie jeden konkretny klub w Polsce.
Gdyby ten typ nie miał wydziabanej całej twarzy tymi bzdurami i nie miał tych kryminalnych tatuaży oczu to pewnie nawet byśmy sobie nim głowy nie zawracali ... taka jest prawda
JezusMaria! boje siem:(Może to my jesteśmy ŹLI ?
Z FB Mateusz Wozniakowski
Ten krótki filmik dedykujemy tym którzy źle oceniają nasze intencje dla pewnych informacji trenujemy dla siebie i nikogo niepowinno to ranić nie pobieramy żadnych opłat i nie jesteśmy oszustami może ty robisz to dla pucharów i dobijasz leżących ale my ich podnosimy z ziemi i dajemy drógą szanse, pomagamy innym i nic z tego nie mamy oprócz satysfakcji że choć na chwilę ktoś stara sie wyjść z gówna, a czy ty pomogłeś kiedyś komuś w potrzebie lub wyciągałeś osobe uzależnioną z jej nałogu jak tak to szacun ci choć szczerze w to wątpię zanim kogoś oczernisz dla swojej satyswakcji wielki mistrzu sztuk walki z szafką pełną swoich trofeów to popatrz wcześniej na intencje bo nie umiejętności są najważniejsze, będziemy to robić co robimy i z czasem wyjdzie kto komu będzie dziekowal za reklame 3Maj sie wielki Hejterze forum internetowych 23 stycznia oszuści cie pozdrowią!!!!!
Może to my jesteśmy ŹLI ?
Z FB Mateusz Wozniakowski
Ten krótki filmik dedykujemy tym którzy źle oceniają nasze intencje dla pewnych informacji trenujemy dla siebie i nikogo niepowinno to ranić nie pobieramy żadnych opłat i nie jesteśmy oszustami może ty robisz to dla pucharów i dobijasz leżących ale my ich podnosimy z ziemi i dajemy drógą szanse, pomagamy innym i nic z tego nie mamy oprócz satysfakcji że choć na chwilę ktoś stara sie wyjść z gówna, a czy ty pomogłeś kiedyś komuś w potrzebie lub wyciągałeś osobe uzależnioną z jej nałogu jak tak to szacun ci choć szczerze w to wątpię zanim kogoś oczernisz dla swojej satyswakcji wielki mistrzu sztuk walki z szafką pełną swoich trofeów to popatrz wcześniej na intencje bo nie umiejętności są najważniejsze, będziemy to robić co robimy i z czasem wyjdzie kto komu będzie dziekowal za reklame 3Maj sie wielki Hejterze forum internetowych 23 stycznia oszuści cie pozdrowią!!!!!