D
Deleted member 6618
Guest
Najlepsza ścieżka dźwiękowa moim zdaniem na NES była w TMNT: tournament fightersI ten bit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najlepsza ścieżka dźwiękowa moim zdaniem na NES była w TMNT: tournament fightersI ten bit
Zajebisty potencjał mają niektóre soundtracki ze starych gierek. Chyba sobie ogram te koty znów.Mógłbym spróbować, ale nie teraz, bo robotą zajebany jestem i nie mam weny i sił
Najlepsza ścieżka dźwiękowa moim zdaniem na NES była w TMNT: tournament fighters
jak dla mnie warto. Nie jest to majstersztyk (w sumie żadna część nie była) ale jak ktoś lubi serie gothic to jest to ostatnia dobra odsłona.siema, czy warto kupować gothic 3?
Mi się podobał, kwestia gustu. Wiadomo że to nie jest klimat jak 1 czy 2 ale fajny mocno rozbudowany świat i spoko system walki np. dwoma mieczami. No i to ostatni prawdziwy gothic więc warto dokończyć historie.siema, czy warto kupować gothic 3?
na PC?siema, czy warto kupować gothic 3?
nie ten temat kolego
jak dla mnie warto. Nie jest to majstersztyk (w sumie żadna część nie była) ale jak ktoś lubi serie gothic to jest to ostatnia dobra odsłona.
dziękiMi się podobał, kwestia gustu. Wiadomo że to nie jest klimat jak 1 czy 2 ale fajny mocno rozbudowany świat i spoko system walki np. dwoma mieczami. No i to ostatni prawdziwy gothic więc warto dokończyć historie.
ten temat kolego.. chcesz na pc to jest to wersja z GOGa bez zadnych patchynie ten temat kolego
ten temat kolego.. chcesz na pc to jest to wersja z GOGa bez zadnych patchy
Mi nie podeszło.siema, czy warto kupować gothic 3?
a dwojka?Mi nie podeszło.
Mi też jakoś szczególnie nie podeszło. Znaczy muzyka, krainy i zamysł fabuły mi się podobał ale ogółem to nie ten klimat dla mnie trochę. Pamiętam jak pierwszy raz ją włączyłem, nie zaczęła się walka nawet dobrze a już trza było kompa resetowaćsiema, czy warto kupować gothic 3?
Grałem od razu w Noc Kruka czyli dwójkę z dodatkiem i miód.a dwojka?
ale to chwilaten temat kolego.. chcesz na pc to jest to wersja z GOGa bez zadnych patchy
ale po co na steamie grac?ale to chwila
bo czytałem opinię na steamie że trzeba patch pobrać
Czy co to jest, bo jakiś nieświadomy jestem
To jest wersja z GOG'a więc warto spróbować coś pobrać ze stima jeśli trzebaale to chwila
bo czytałem opinię na steamie że trzeba patch pobrać
Czy co to jest, bo jakiś nieświadomy jestem
tylko to mi się nie chce pobraćTo jest wersja z GOG'a więc warto spróbować coś pobrać ze stima jeśli trzeba
Magnetem trzeba pobrać przez klient torrenttylko to mi się nie chce pobrać
Żaden komunikat nie wyskakuje
To mam coś pobrać przed tym torrentem?Magnetem trzeba pobrać przez klient torrent