D
Deleted member 6618
Guest
Kto grał? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wiadomka i przypomniałeś mi tą wrzutką o tym
Tego nie znałem, powiem Ci
Kto grał? :)
Siedziało się przy pegazusie.. Grałem bardzo dużo. Później była Amiga 500. A później PS one... Co za czasy. Mieliśmy możliwość dorastac razem z grami, i obserwować ten skok kwantowy w rozwoju gierek... FakenO kurwa, ale mi przypomniałeś zapomniany fragment dzieciństwa
A pamiętacie to? Mega trudna gra
Też wracam do gier z nesa. Jakiś taki czas nastał u mnie, że platformowka pikselowa po prostu mnie odpręża. Przede wszystkim :Na pegazie nigdy nie ukończyłem, kuzyn (starszy) rysował mapy tuneli/torów/rzek w zeszycie ( późniejsze etapy w których trzeba było wybrać drogę) ale chyba też nie ukończył tej gry, wiem że daleko był.
Ja jakiś czas temu na emulatorze z możliwością zapisu ograłem
Ile mi to nerwów ukradło, pamiętam jak wczoraj... atari 800xl, muzyczkę pamiętam do dziś od razu dreszczyk przeszedł i nerwica wróciła.
na tym z dwa joysticki złamałem jak nic
Tak, jeżeli dobrze pamiętam, to trzy części były.Spy vs Spy na C64 się ciupało. Z bratem mówiliśmy na to Spywyspy (czytane po polsku)
Nie wiem czy były jakieś różne wersje, ale tam była jakaś zimowa sceneria i budowało się rakietę. Można było rzucać się śnieżkami.
O kurła, w stare gierki, nawet z PS1 można grać w przeglądarce. LOL.
Zadziwia mnie Wasz zapał do tych staroci. Mam kolekcje gier od ps1 do PS4 i mam je bo mam. To są moje wspomnienia. Jednak leżą łącznie z konsolami i padami. Nie gram w to. Szkoda mi niszczyć wspomnienia.
Zadziwia mnie Wasz zapał do tych staroci. Mam kolekcje gier od ps1 do PS4 i mam je bo mam. To są moje wspomnienia. Jednak leżą łącznie z konsolami i padami. Nie gram w to. Szkoda mi niszczyć wspomnienia.
Ostatnio na Reddit trafiłem na zrzut ekranu z leader boardu Resistance fall of Man. Co prawda jest mocno nieaktualny w stosunku do momentu wyłączenia serwerów ale aż odkurzyłem PS3 i za jedyne 10 zeta nabyłem kopie gry. Finalnie pierwszy był DARK ponad 600.000 zabitych online, drugi Capticapemall ponad 350 a ja byłem trzeci 400.000 zabitych k/d 2,74. To były czasy.