PaulPGR
UFC Middleweight
W sumie pojebany odcinek. Właśnie oglądam tego zboczeńca rudego. To nie ty mamy nadzieję wszyscy na forumNie XD na samym końcu tam jestem, jak chcesz splunąć w monitor na kolegę z forum, to zapraszam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W sumie pojebany odcinek. Właśnie oglądam tego zboczeńca rudego. To nie ty mamy nadzieję wszyscy na forumNie XD na samym końcu tam jestem, jak chcesz splunąć w monitor na kolegę z forum, to zapraszam

Człowieku tam ciężko było nie być wśród najlepszych, typ który mówił na poziomie Bastka, Bóbr kurwa, typ na wózku który nie pamiętam co miał w programie, a bardziej jak Rejent się do niego dojebał, jakiś pedał przebieraniec, dziadek który jeździ z Karolakiem... Ty, Rusek, typiara od Caritasu i typ od dominy za to jako jedyni skumaliście konwencję i wypadliście profesjonalnie. Ale warto dać tam ognia trochę i dołożyć coś z forum typu zrób jakiś bit o oczosie.@Warszawski Antek @5jointow @PaulPGR dzieki chlopaki, bardzo mi milo i jestem zaskoczony tak pozytywnym odbiorem, sam jestem w stosunku do siebie dosc krytyczny, choc tym razem akurat bylem calkiem zadowolony :D gdyby ktos chcial, https://tinyurl.com/5n6hkaha <- moj instagram, bede tam wrzucal info apropos open micow etc
chyba musiałem coś przegapić, oczos?Człowieku tam ciężko było nie być wśród najlepszych, typ który mówił na poziomie Bastka, Bóbr kurwa, typ na wózku który nie pamiętam co miał w programie, a bardziej jak Rejent się do niego dojebał, jakiś pedał przebieraniec, dziadek który jeździ z Karolakiem... Ty, Rusek, typiara od Caritasu i typ od dominy za to jako jedyni skumaliście konwencję i wypadliście profesjonalnie. Ale warto dać tam ognia trochę i dołożyć coś z forum typu zrób jakiś bit o oczosie.
chyba musiałem coś przegapić, oczos?
bardzo dziękuję! chyba będę musiał pobawić się wyszukiwarką forumową, bo nic nie wiem o gościu, a brzmi jakby srogie jazdy się odpierdalałyGotowy temat na materiał, legenda Cohones
Gratuluję BTW, dobry występ.
Tak, ponoć oficjalnie "wbito mu cwela", ale występ całkiem zabawny, więc nie wiem komu tym razem nakradł, ale wrzucamto nie jest ziomek, którego Rogan nieźle zgrillował za podpierdalanie żartów?

mordo, Dżejmi siedzi akurat u mnie na chacie, palimy konkretnego gibona i mówi, że mu się przykro jak skurwysyn zrobiło XDP.S.
Jamie jeśli to czytasz, chciałbym żebyś wiedział, że ten Twój płacz - jeśli on nie jest wyuczony i odgrywany - to jest najbardziej ciotowaty płacz jaki w życiu widziałem u faceta.
Znowu się rozpłakał?!mordo, Dżejmi siedzi akurat u mnie na chacie, palimy konkretnego gibona i mówi, że mu się przykro jak skurwysyn zrobiło XD

gorzej, zesrał się totalnie, łzy lecą mu raz jedną, a raz drugą stroną...Znowu się rozpłakał?!![]()