Stand-Up Comedy

Ja ogólnie sam noszę się z zamiarem pójścia na jakiś open mic, bo to od zawsze moje małe marzenie a i myślę, że bym się sprawdził, tylko coś mnie wstrzymuje.

Jak patrzę na nią, to z kolei myślę, że nie powinno mnie nic wstrzymywać, jak nawet ktoś tak chujowy jak ona jest w stanie zrobić 'karierę', tylko dlatego, że jest kobietą.
Myślę, że jej kariera to po prostu w tle odpalony tinder z botem akceptującym wszystkich jak leci :suchykarol:

Lotek przecież by żadnej nie dogonił :beczka:

Dotychczas to ćwiczyłem klasyki zza wielkiej wody jak Chappelle, oczywiście Joe Rogan i Bill Burr. W PL to wszystkiego po trochu tak na prawdę, ale głównie to Pacześ, Ten od reklam Żubra i ostatnio ten Pan - Polecam!*

* - jak ktoś jeszcze nie zna ;)

Last edited:
To ja tak tylko chciałem nieśmiało wspomnieć, że wczoraj miały miejsce nagrywki pierwszego odcinka drugiego sezonu programu Masz Minutę, w których zresztą udało mi się wziąć udział. Nagrania podobno mają być jakoś w ciągu trzech tygodni.

Dla tych, co nie widzieli, linkuję pierwszy odcinek 1 sezonu:

Występujesz tam? :benny:
bede w pierwszym odcinku nowego sezonu :) dla mnie duży sukces, wygrałem z własną psychą, wiele lat mnie wstrzymywała przed pójściem na open majka, a jakiś czas temu zobaczyłem, że otwierają nagrania, zgłosiłem się no i chuj, jakimś cudem się dostałem

bede w pierwszym odcinku nowego sezonu :) dla mnie duży sukces, wygrałem z własną psychą, wiele lat mnie wstrzymywała przed pójściem na open majka, a jakiś czas temu zobaczyłem, że otwierają nagrania, zgłosiłem się no i chuj, jakimś cudem się dostałem
Zajebiście, gratulacje!
Dasz jakieś info jak cię rozpoznać?

Edit
"masz minute" to bardzo fajny format, oglądałem wszystkie odcinki :D

To ja tak tylko chciałem nieśmiało wspomnieć, że wczoraj miały miejsce nagrywki pierwszego odcinka drugiego sezonu programu Masz Minutę, w których zresztą udało mi się wziąć udział. Nagrania podobno mają być jakoś w ciągu trzech tygodni.

Dla tych, co nie widzieli, linkuję pierwszy odcinek 1 sezonu:

Czy w jury był ktoś nowy czy stały skład Mieszko, Łukasz, Sobaniec i Rejent

Mam nadzieję, że ty to nie Paweł Janas (do tego gościa obejrzałem póki co), a typ był po prostu beznadziejny. Z drugiej jednak był typ który nie umiał mówić i laska która wypadła fatalnie
Nie XD na samym końcu tam jestem, jak chcesz splunąć w monitor na kolegę z forum, to zapraszam

Back