cRe
PRIDE FC Middleweight
Jakoś tak po chwili wyłączyłem. On jest spoko ale chyba z tych znanych to jeden ze słabszych komików.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Racja, ma swój styl ale już zauważyłem że dość powtarzalne żarty ma. Naśmiewanie się z samego siebie że pizda i wielkie oburzenie że widownia robi sobie z niego lache. Wrzuciłem bo akurat mi yt podsunął dla ożywienia tematu ^^Jakoś tak po chwili wyłączyłem. On jest spoko ale chyba z tych znanych to jeden ze słabszych komików.
Wyjątkowo słaby odcinek, wróciła kapryśna pani Małecka, którą zjedli w komentarzach XD
wciąż łaskawa ocena :DPoczucie humoru, troche jak u Ciotki po 3 lampkach wina

Wyjątkowo słaby odcinek, wróciła kapryśna pani Małecka, którą zjedli w komentarzach XD
jakbyś chciał, to chyba gdzies tu linkowałem odcinek, w którym sam byłem ;dddJeszcze nie oglądałem, ale pewnie nadrobię na dniach.
Bardzo mi się podoba format masz minutę, ostatnio nadrobiłem trochę tych odcinków.
jakbyś chciał, to chyba gdzies tu linkowałem odcinek, w którym sam byłem ;ddd

Gratki spoko występ!
Trochę właśnie przydałoby się więcej luzu, bo widać że byłeś spięty samym występem i późniejszą gatką.
Powodzenia!![]()
jezu pamięć zawodna jak się człowiek przy piątku, że tak powiem, zbombi jak szmataPrzecież Ci nawet na niego odpowiedziałem..![]()
Joł, jakby ktoś był zainteresowany, to 12 maja będę w Warszawie robił krótki open mic przed występem Marcina Chmiela i Amadeusa Cichulskiego (młodzi, zajebiści komicy, niestandardowe poczucie humoru, zwycięzcy swoich odcinków Masz Minutę), popierdolę trochę o byciu boomerem po 30tce, moim psie i wyjebującym szambie.
Jak ktoś ma ochotę, zapraszam :)
Koszt jednej, średniej flaszki XD
Koszt jednej, średniej flaszki XD
Wczoraj testowałem żarty na Open Micu, siadło w chuj dobrze, jestem spokojny o ten występ :D

daj znać jak będziesz we Wro. Nic o UFC i Cohones?Joł, jakby ktoś był zainteresowany, to 12 maja będę w Warszawie robił krótki open mic przed występem Marcina Chmiela i Amadeusa Cichulskiego (młodzi, zajebiści komicy, niestandardowe poczucie humoru, zwycięzcy swoich odcinków Masz Minutę), popierdolę trochę o byciu boomerem po 30tce, moim psie i wyjebującym szambie.
Jak ktoś ma ochotę, zapraszam :)

Cohones jest jak Podziemny Krąg.daj znać jak będziesz we Wro. Nic o UFC i Cohones?![]()

kurde faja mam jakieś pojedyncze żarty o sportach walki i biciu się ogółem, ale tak stricte o cohones nie, to chyba zbyt hermetyczne środowisko by ludzie spoza niego mogli mieć z tego bekę XDdaj znać jak będziesz we Wro. Nic o UFC i Cohones?![]()
Ale fajny temat na lekki crowdwork.kurde faja mam jakieś pojedyncze żarty o sportach walki i biciu się ogółem, ale tak stricte o cohones nie, to chyba zbyt hermetyczne środowisko by ludzie spoza niego mogli mieć z tego bekę XD