Stand-Up Comedy

Jakoś tak po chwili wyłączyłem. On jest spoko ale chyba z tych znanych to jeden ze słabszych komików.
Racja, ma swój styl ale już zauważyłem że dość powtarzalne żarty ma. Naśmiewanie się z samego siebie że pizda i wielkie oburzenie że widownia robi sobie z niego lache. Wrzuciłem bo akurat mi yt podsunął dla ożywienia tematu ^^

Poczucie humoru, troche jak u Ciotki po 3 lampkach wina
wciąż łaskawa ocena :D

mnie - jako byłego uczestnika i jako komika amatora - tak naprawdę wkurwia to robienie parytetów na siłę nawet w komedii, jeszcze żeby to się przekładało na żarty prezentujące zupełnie inną perspektywę czy cokolwiek takiego, ale tutaj... tutaj przyszła baba co ma 3 dzieci i nie spełnia się w domu, nie ma nawet napisanego tekstu, nie nauczyła się nic i myśli, że poleci na famie z odcinka z poprzedniego sezonu, w którym też chuj pokazała

a potem jeszcze pierdoli, że na open majki nie chodzi, bo tam żarty inne i ludzie sie nie smieja, ja pierdole XD

Wyjątkowo słaby odcinek, wróciła kapryśna pani Małecka, którą zjedli w komentarzach XD

Jeszcze nie oglądałem, ale pewnie nadrobię na dniach.
Bardzo mi się podoba format masz minutę, ostatnio nadrobiłem trochę tych odcinków.

Jeszcze nie oglądałem, ale pewnie nadrobię na dniach.
Bardzo mi się podoba format masz minutę, ostatnio nadrobiłem trochę tych odcinków.
jakbyś chciał, to chyba gdzies tu linkowałem odcinek, w którym sam byłem ;ddd

Joł, jakby ktoś był zainteresowany, to 12 maja będę w Warszawie robił krótki open mic przed występem Marcina Chmiela i Amadeusa Cichulskiego (młodzi, zajebiści komicy, niestandardowe poczucie humoru, zwycięzcy swoich odcinków Masz Minutę), popierdolę trochę o byciu boomerem po 30tce, moim psie i wyjebującym szambie.

Jak ktoś ma ochotę, zapraszam :)

ile-mateusz-socha.gif

Koszt jednej, średniej flaszki XD
Wczoraj testowałem żarty na Open Micu, siadło w chuj dobrze, jestem spokojny o ten występ :D

Nie no śmieje się byku, bilet nie jest drogi, ale główni komicy to nie mój klimat więc pewnie nie podbije, ale życzę powodzenia na występie.

:conorsalute:

Joł, jakby ktoś był zainteresowany, to 12 maja będę w Warszawie robił krótki open mic przed występem Marcina Chmiela i Amadeusa Cichulskiego (młodzi, zajebiści komicy, niestandardowe poczucie humoru, zwycięzcy swoich odcinków Masz Minutę), popierdolę trochę o byciu boomerem po 30tce, moim psie i wyjebującym szambie.

Jak ktoś ma ochotę, zapraszam :)

daj znać jak będziesz we Wro. Nic o UFC i Cohones? :ashamed:

kurde faja mam jakieś pojedyncze żarty o sportach walki i biciu się ogółem, ale tak stricte o cohones nie, to chyba zbyt hermetyczne środowisko by ludzie spoza niego mogli mieć z tego bekę XD
Ale fajny temat na lekki crowdwork.
Wspominasz o forum i pytasz się, czy w czasach wszechobecnych grup na fb ktoś jeszcze korzysta z jakiegoś forum.
Ktoś odpowie że tak i można pośmieszkować z jakiś specjalistycznych tematów, albo z tego że ktoś dalej uczęszcza na forum Magdy M.
I WTEDY NA SCENE WJEŻDŻA TEMAT O PUDZIANIE
1000002840.gif

Back