Sport

zaraz zaraz jeśli chodzi o Skoki to się nimi interesuje jeszcze za nim Adaśko wystrzelił więc sorry :D

Bartoli pierwszą finalistką. Francuzka przejechała się po Belgijce. 6:1 6:2

Isia za niedługą chwile zaczyna

Polsat powinien puścić finały Wimbledona na otwartej antenie albo Polsat Sport News, to byłby dopiero rekord :) (oczywiście zakładając, że będziemy mieć Polaków w finałach, oby!)

@Kees

Z tego co pamiętam w zeszłym roku tak było, więc w przypadku gdy Polacy się tam znajdą zapewne tak będzie.

Isia nieatety przełamana w pierwszym secie.

Lisicka popełnia dużo niewymuszonych błędów, ale i tak jest w wielkiej formie. Będzie ciężko. War Isia!

Samą obroną to Radwańska Wimbledonu nie wygra... Żeby przy 0-40 i swoim podaniu czekać tylko na błędy rywalki i bać się zaatakować - to już wolę awans "ładnej niemki" :)

Lisicy siedzi dziś serwis (zresztą jak zwykle) a Radwanska przy drugim podaniu wyglada fatalnie, co niestety nie zwiastuje za dobrze :(

Isia tez przelamala Lisice :)

Za to co napisales Solaris, Pan z Twojego avatara by sie obrazil ! :P

No co Ty tenis ? Myślałem że to wyścigi konne...

Lisicka załamała się po tym nieudanym zagraniu na 2-0 w drugim secie i chyba już się nie przebudzi. Cieszy fakt że od wspomnianego wcześniej momentu zaatakowała wreszcie Radwanska i da sie to ogladac....

Edit:

@ To samo pytanie mogę zadać w drugą stronę, pytając po co dawać debilny komentarz i się przypierdalając do osób komentujących ? :)

Każdy wie że w WTA nie takie cuda się działy, co zresztą widać nawet teraz....

pogubila sie Niemka, dobrze dla Isi, bedzie pewnie final i szansa z Bartoli. :)

alez sie set zrobil, dobre emocje daje Radwanska w tym Wimbledonie, a o stylu jej gry duzo mowi liczba wygrywajacych pilek, Lisicki miala bodajze 52, Agnieszka 13. :D

w tym momencie do dwoch przewaga, kto przelamie i utrzyma serwis.

czy wlasnie slyszalem 'tak jest!!!' Lisickiej? :D

O shit! Isia przełamana :/

@baju

Chyba dobrze słyszałeś, ja słyszałem też dawaj! i dobrze! ;)

Back