Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zrobił to![]()

Dla piłki nożnej nie ma alternatywy.
Lubię oglądać sporty walki i różne inne sporty też ale "ze wszystkich rzeczy nie ważnych piłka nożna jest najważniejsza".
Jakie 2 ognie w mainstreamie? Zobacz se Rambit albo czeski Hip, Hap, Hop na YT jak chcesz nostalgicznych gier i zabaw dla dzieci a nie zawracaj gitary taką bzdurą jak 2 ognie. To gra dla dzieci a nie sport (bo nie każdy ruch fizyczny jest sportem).

Ale z kim Ty dyskutujesz? Żelazna pizda wróciła pod 14 wcieleniem i pierdoli jak potłuczony rozpierdalając kolejne tematy. Szkoda zdrowia2 ognie nie mają kontaktu fizycznego a sam cel jest zbyt duży żeby budzić zachwyt. Idealna gra ruchowa dla dzieci i nic ponadto. To już lepiej oglądać darta, gra towarzyska ewoluowała do miana sportu na dokładność (coś jak łucznictwo). Trafienie piłką w łydkę czy co tam innego budzi wzruszenie ramion po x-razie a nie emocje. Najpopularniejsze sporty drużynowe mają w sobie ogromną dawkę brutalności (piłka nożna, hokej, futbol amerykański, rugby etc.). Spocić można się przy biegu maratońskim a nikt tego nie ogląda. Zobacz choć jeden mecz NFL a nie gadaj, że 2 ognie są brutalne
Ty serio sie pytasz dlaczego wyścigi samochodowe są oglądane w świecie meżczyzn? Nawet w Mongolii mają wyścigi wielbłądów bo na samochody ich nie stać. Bo o wyścigach rydwanów w Rzymie to chyba słyszałeś?
Możesz rozwinąć te rzucenie sportów walki ?Sporty walki przez kadrę już rzuciłem, zostałem tylko przy freakach.
2 ognie nie mają kontaktu fizycznego
Czyli jak siatkówka i tenis. Po prostu zwyczajnie jesteś uprzedzony do 2 ogni. To widać.
Ciekawe jak ty mierzysz te sporty dla dorosłych i dzieci. Co takiego dorosłego jest w tenisie? Tym bardziej, że one w jakiś sposób są do siebie podobne. Tylko celem nie jest piłka tylko człowiek.Nu, odkąd przestałem być dzieckiem przestały mnie zajmować gry dla dzieci. To raczej popularny trend na świecie.
Ciekawe jak ty mierzysz te sporty dla dorosłych i dzieci. Co takiego dorosłego jest w tenisie? Tym bardziej, że one w jakiś sposób są do siebie podobne. Tylko celem nie jest piłka tylko człowiek.
Ps- gdyby przyjąć twoją retorykę to można każdy Sport zawodowy nazwać dziecięcą zabawą oprócz boksu i MMA, bo one przecież tak wyglądają jak gra dla dzieci.

Czytając ostatnie Twoje wpisy tutaj już też wydaje mi się żeś jest ten żelazny od Alice in borderland.

Kurs 10 na Krzyśka kusi trochęAngol strasznie niestabilny, ciężko było z nim przegrać. 3 set chyba największy fart Krzycha, Luke miał 9 lotke, pomylił się, a później jeszcze 3 pomyłki na dablach w tym legu i przejebał seta
Teraz pewnie wpierdol w ćwierćfinale, bo jakby Krzychu wygrał to chyba upset dekady w PDC.
Kurs 10 na Krzyśka kusi trochę
JutroDzisiaj o 20 wszyscy cziperki i browarki w dłoń i oglądamy Pana Krzycha!
![]()