Sport

Ja chciałbym znaleźć alternatywę dla piłki nożnej i sportów walki, ale niestety nic co jest w mainstreamie nie potrafi mnie zatrzymać na dłużej. Raczej to już się nie zmieni. To co by mnie grzało to akurat jest w podziemiu czyli zbijak,dwa ognie.

Dla piłki nożnej nie ma alternatywy :fjedzia: .
Lubię oglądać sporty walki i różne inne sporty też ale "ze wszystkich rzeczy nie ważnych piłka nożna jest najważniejsza".

Dla piłki nożnej nie ma alternatywy :fjedzia: .
Lubię oglądać sporty walki i różne inne sporty też ale "ze wszystkich rzeczy nie ważnych piłka nożna jest najważniejsza".

Akurat powiem Ci, że piłki się tyle naoglądałem w życiu plus obecna kadra topowych klubów mnie nie zachwyca, że bez wahania rzuciłbym ją dla dobrze opakowanego turnieju 2 ognie w mainstreamie. Sporty walki przez kadrę już rzuciłem, zostałem tylko przy freakach.

Jakie 2 ognie w mainstreamie? Zobacz se Rambit albo czeski Hip, Hap, Hop na YT jak chcesz nostalgicznych gier i zabaw dla dzieci a nie zawracaj gitary taką bzdurą jak 2 ognie. To gra dla dzieci a nie sport (bo nie każdy ruch fizyczny jest sportem).

Jakie 2 ognie w mainstreamie? Zobacz se Rambit albo czeski Hip, Hap, Hop na YT jak chcesz nostalgicznych gier i zabaw dla dzieci a nie zawracaj gitary taką bzdurą jak 2 ognie. To gra dla dzieci a nie sport (bo nie każdy ruch fizyczny jest sportem).

A czym to się różni od wszelakich sportów w mainstreamie? Ja akurat z chęcią oglądał bym jak zawodowcy w tym sporcie rzucają z całej siły w siebie piłką, a inny zawodowiec robi zajebiste uniki.

Ja właśnie uważam odwrotnie, że tego nie ma mainstramie, bo wiele ludzi uznałoby ta dyscyplinę za zbyt przemocową, a reszta zespołowych wypada jak dla dzieci.

@Vassago

Co decyduje co jest sportem, a co nie jest swoją drogą? Wiesz ile trzeba się napocić w 2 ognie? To niczym nie ustępuje innym sportom.

Dlaczego F1 i Golf jest sportem, a 2 ognie nie skoro im jest 100 razy bliżej do tego?

2 ognie nie mają kontaktu fizycznego a sam cel jest zbyt duży żeby budzić zachwyt. Idealna gra ruchowa dla dzieci i nic ponadto. To już lepiej oglądać darta, gra towarzyska ewoluowała do miana sportu na dokładność (coś jak łucznictwo). Trafienie piłką w łydkę czy co tam innego budzi wzruszenie ramion po x-razie a nie emocje. Najpopularniejsze sporty drużynowe mają w sobie ogromną dawkę brutalności (piłka nożna, hokej, futbol amerykański, rugby etc.). Spocić można się przy biegu maratońskim a nikt tego nie ogląda. Zobacz choć jeden mecz NFL a nie gadaj, że 2 ognie są brutalne :crazy:

Ty serio sie pytasz dlaczego wyścigi samochodowe są oglądane w świecie meżczyzn? Nawet w Mongolii mają wyścigi wielbłądów bo na samochody ich nie stać. Bo o wyścigach rydwanów w Rzymie to chyba słyszałeś?

2 ognie nie mają kontaktu fizycznego a sam cel jest zbyt duży żeby budzić zachwyt. Idealna gra ruchowa dla dzieci i nic ponadto. To już lepiej oglądać darta, gra towarzyska ewoluowała do miana sportu na dokładność (coś jak łucznictwo). Trafienie piłką w łydkę czy co tam innego budzi wzruszenie ramion po x-razie a nie emocje. Najpopularniejsze sporty drużynowe mają w sobie ogromną dawkę brutalności (piłka nożna, hokej, futbol amerykański, rugby etc.). Spocić można się przy biegu maratońskim a nikt tego nie ogląda. Zobacz choć jeden mecz NFL a nie gadaj, że 2 ognie są brutalne :crazy:

Ty serio sie pytasz dlaczego wyścigi samochodowe są oglądane w świecie meżczyzn? Nawet w Mongolii mają wyścigi wielbłądów bo na samochody ich nie stać. Bo o wyścigach rydwanów w Rzymie to chyba słyszałeś?
Ale z kim Ty dyskutujesz? Żelazna pizda wróciła pod 14 wcieleniem i pierdoli jak potłuczony rozpierdalając kolejne tematy. Szkoda zdrowia

Sporty walki przez kadrę już rzuciłem, zostałem tylko przy freakach.
Możesz rozwinąć te rzucenie sportów walki ?
Ale friki oglądasz tak ? To powiedz mi co takiego widzisz w tych zjebach z yutuba i innych patolach że wolisz to oprócz np UFC ?
Czytając ostatnie Twoje wpisy tutaj już też wydaje mi się żeś jest ten żelazny od Alice in borderland.

2 ognie nie mają kontaktu fizycznego

Czyli jak siatkówka i tenis. Po prostu zwyczajnie jesteś uprzedzony do 2 ogni. To widać.

@Halba
Po prostu wolałem kadrę z Jon Jones prime, Ngannu, Ruą,Machidą,Andersonem Silvą.

Obecny boks, czy MMA z gwiazdą Topurią, Pimbetem,Gane po prostu mnie nie grzeje, a mam zasadę, że jak cos mnie nie grzeje to rzucam. Freaki nie oglądam dla jakiś smieznych youtuberów tylko dla amatorskiej bitki.

Nu, odkąd przestałem być dzieckiem przestały mnie zajmować gry dla dzieci. To raczej popularny trend na świecie.
Ciekawe jak ty mierzysz te sporty dla dorosłych i dzieci. Co takiego dorosłego jest w tenisie? Tym bardziej, że one w jakiś sposób są do siebie podobne. Tylko celem nie jest piłka tylko człowiek.

Ps- gdyby przyjąć twoją retorykę to można każdy Sport zawodowy nazwać dziecięcą zabawą oprócz boksu i MMA, bo one przecież tak wyglądają jak gra dla dzieci.

Ciekawe jak ty mierzysz te sporty dla dorosłych i dzieci. Co takiego dorosłego jest w tenisie? Tym bardziej, że one w jakiś sposób są do siebie podobne. Tylko celem nie jest piłka tylko człowiek.

Ps- gdyby przyjąć twoją retorykę to można każdy Sport zawodowy nazwać dziecięcą zabawą oprócz boksu i MMA, bo one przecież tak wyglądają jak gra dla dzieci.

Nie ma sportu dla dzieci, jest gra i zabawa dla dzieci. To sie nazywa umowny system wartości (coś jak prostokątny kawałek plastiku zastepujący pieniądz).

A za 'zawodową' gre w 2 ognie jakoś nikt nie chce płacić złamanego grosza :lol:

Angol strasznie niestabilny, ciężko było z nim przegrać. 3 set chyba największy fart Krzycha, Luke miał 9 lotke, pomylił się, a później jeszcze 3 pomyłki na dablach w tym legu i przejebał seta :beczka:

Teraz pewnie wpierdol w ćwierćfinale, bo jakby Krzychu wygrał to chyba upset dekady w PDC.

Last edited:
Angol strasznie niestabilny, ciężko było z nim przegrać. 3 set chyba największy fart Krzycha, Luke miał 9 lotke, pomylił się, a później jeszcze 3 pomyłki na dablach w tym legu i przejebał seta :beczka:

Teraz pewnie wpierdol w ćwierćfinale, bo jakby Krzychu wygrał to chyba upset dekady w PDC.
Kurs 10 na Krzyśka kusi trochę

Back