Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ale kurwa drukowali kiedy mogli, skurwysyny... zachcialo sie kurwa kolonii...Jebane helumckie kurwy
Kadrowo to Barcelona była najmocniejsza i chyba byli w ogóle faworytem tego Final Four.Taka refleksja mnie naszła jeszcze, że Vive z poprzednich meczy LM rozjebalaby i Barce i Magdeburg.... Spadek formy, wystarczy spojrzeć na przegrany finał Pucharu Polski z Wisłą Płock.
Co nie zmienia faktu że sędziowie kalosze jebane sprzedawczyki... i zasłużyli dzisiaj na zwycięstwo.
No stawiałem nawet na finał z nimi... Trochę się oglądało LM i mimo bycia sporym underdogiem w potencjalnym starciu to stawialbym na naszychKadrowo to Barcelona była najmocniejsza i chyba byli w ogóle faworytem tego Final Four.
I pewnie, że sędziowie zjebali, tam powinna być siódemka za hasanie w polu bramkowym i faul na Alexie

Jak oni się męczą w tych meczach. Tragedia.Leon to zagrał jakiś dobry mecz w naszej kadrze? Bo wczoraj to pierwszy punkt zdobyty atakiem czysto w boisko był chyba przy stanie 12:7 w tie-breaku, dzisiaj też beznadziejnie wygląda przy siatce.

Jak oni się męczą w tych meczach. Tragedia.
Obejrzyj sobie Japońców. Jak dla mnie rewelacja VNLa. Co tam skośnookie chłopaki grają to poezja.
![]()
Decyzja 15 min po wylosowaniu bardzo korzystnej drabinki na Wimbledon. Ahh Iga Iga
Dla 100 punktów wiecej w podrzędnym turnieju nie ma sensu ryzykować lepiej się zregenerować po podróży do Londynu zważywszy, że Iga zagra w poniedziałek I runde