Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ale kurwa drukowali kiedy mogli, skurwysyny... zachcialo sie kurwa kolonii...Jebane helumckie kurwy
Kadrowo to Barcelona była najmocniejsza i chyba byli w ogóle faworytem tego Final Four.Taka refleksja mnie naszła jeszcze, że Vive z poprzednich meczy LM rozjebalaby i Barce i Magdeburg.... Spadek formy, wystarczy spojrzeć na przegrany finał Pucharu Polski z Wisłą Płock.
Co nie zmienia faktu że sędziowie kalosze jebane sprzedawczyki... i zasłużyli dzisiaj na zwycięstwo.
No stawiałem nawet na finał z nimi... Trochę się oglądało LM i mimo bycia sporym underdogiem w potencjalnym starciu to stawialbym na naszychKadrowo to Barcelona była najmocniejsza i chyba byli w ogóle faworytem tego Final Four.
I pewnie, że sędziowie zjebali, tam powinna być siódemka za hasanie w polu bramkowym i faul na Alexie
Jak oni się męczą w tych meczach. Tragedia.Leon to zagrał jakiś dobry mecz w naszej kadrze? Bo wczoraj to pierwszy punkt zdobyty atakiem czysto w boisko był chyba przy stanie 12:7 w tie-breaku, dzisiaj też beznadziejnie wygląda przy siatce.
Jak oni się męczą w tych meczach. Tragedia.
Obejrzyj sobie Japońców. Jak dla mnie rewelacja VNLa. Co tam skośnookie chłopaki grają to poezja.
Decyzja 15 min po wylosowaniu bardzo korzystnej drabinki na Wimbledon. Ahh Iga Iga
Dla 100 punktów wiecej w podrzędnym turnieju nie ma sensu ryzykować lepiej się zregenerować po podróży do Londynu zważywszy, że Iga zagra w poniedziałek I runde