Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
He suffered from cirrhosis of the liver for a long time.[13] In 2009 he was in hospital for nearly three months.[14]
On 25 September 2017 he was admitted to a hospital due to the liver failure[13] On 6 October a liver transplantation was made when a liver donor was found.[13] On 11 November a surgery was made due to a hemorrhage in the brain and a subsequent edema.
He died on 18 November 2017.
@MysticBęben ty będziesz pewnie pamiętał
Malutki 147 cm wzrostu ale wielki duchem z wybitnymi osiągnięciami w latach swojej świetności. Za szybko...
Rosja wyrzucona z igrzysk olimpijskich w Korei.

Widziałeś, że Massa potwierdził informacje o kontrakcie Kubicy podpisanym na tych testach po GP Abu Zabi? Niezłe skurczybyki jednak z tego Williamsa.Jeśli to prawda to straszne kurestwo
https://sportowefakty.wp.pl/formula...utin?src01=6a4c8&src02=facebook_sportowefakty
Ale nie oszukujmy się, w F1 bardzo liczą się pieniądze i jestem w stanie to zrozumieć
Widziałeś, że Massa potwierdził informacje o kontrakcie Kubicy podpisanym na tych testach po GP Abu Zabi? Niezłe skurczybyki jednak z tego Williamsa.
A Nico wraz z Robertem ponownie byli w siedzibie Williamsa i przedstawili ofertę: minimum 7GP w sezonie Roberta i za każde 1mln. dolarów, a jak będzie zadawalająco to sponsorzy będą podnosić stawki i ewentualnie więcej GP przejedzie Robert. Nieźle Nico kombinuje.
Ktoś tu, poza mną, ogląda mistrzostwa świata w darcie?
Ja nie, ale kojarzę grubego Holendra wymiatacza :)Ktoś tu, poza mną, ogląda mistrzostwa świata w darcie?
Kończył karierę mistrzostwami(16 tytułów i 6 finałów) i doszedł po raz 22 do finału, gdzie przegrał z gościem, który rok wcześniej pracował jeszcze jako elektryk - Robert Cross - ojciec go namówił do startu w otwartych kwalach do jakiegoś turnieju i się zaczęło. W rok zdobył vicemajstra europy i został mistrzem świata. Sam finał bez historii 7-2, ale półfinał Crossa z van Gerwenem to była miazga. Anglik(4.5 kurs u bukow za wygranie półfinału) wygrał 6-5, a w ostatnim secie 6-5 w legach, czyli o wyniku decydował złoty leg. Nie sądziłem, że dart może wzbudzać takie emocje :)Jak tam Taylor?
Tam prawie każdy jest grubyJa nie, ale kojarzę grubego Holendra wymiatacza :)

van Gerwen też grubas, o niego mi chodziło. Wiem, że to taki Ronnie Rakieta rzutków.Ale Tobie pewnie chodziło o van Barnevalda- odpadł w 1/4 z innym holenderskim wymiataczem, tym razem łysym, van Gerwenem.
Od piątku ruszają w Chorwacji Mistrzostwa Europy w piłce ręcznej
TVP, ale głównie internet/aplikacja. Finał i półfinał w TVP3.Są gdzieś transmitowane? czy jak nie ma Polaków to telewizje wbijają w to?
Grupa B:
Francja
Białoruś
Norwegia
Austria

Od piątku ruszają w Chorwacji Mistrzostwa Europy w piłce ręcznej
Grupa A:
Chorwacja
Szwecja
Serbia
Islandia
Grupa B:
Francja
Białoruś
Norwegia
Austria
Grupa C:
Niemcy
Macedonia
Czarnogóra
Słowenia
Grupa D:
Hiszpania
Dania
Czechy
Węgry
Grupa A kozacka, B i C nie przewiduje żadnych niespodzianek, w D szlagier Hiszpania - Dania o pierwsze miejsce.Od piątku ruszają w Chorwacji Mistrzostwa Europy w piłce ręcznej
Grupa A:
Chorwacja
Szwecja
Serbia
Islandia
Grupa B:
Francja
Białoruś
Norwegia
Austria
Grupa C:
Niemcy