Sport

22788924_1581616928595192_4059454028803613629_n.jpg

na zywo mistrzostwa swiata w sambo
http://www.eurosambo.com/en/competitions/2017/269/

@MysticBęben ty będziesz pewnie pamiętał

Malutki 147 cm wzrostu ale wielki duchem z wybitnymi osiągnięciami w latach swojej świetności. Za szybko...

He suffered from cirrhosis of the liver for a long time.[13] In 2009 he was in hospital for nearly three months.[14]

On 25 September 2017 he was admitted to a hospital due to the liver failure[13] On 6 October a liver transplantation was made when a liver donor was found.[13] On 11 November a surgery was made due to a hemorrhage in the brain and a subsequent edema.

He died on 18 November 2017.

@MysticBęben ty będziesz pewnie pamiętał

Malutki 147 cm wzrostu ale wielki duchem z wybitnymi osiągnięciami w latach swojej świetności. Za szybko...

No pewnie. Naim Sulejmanow vel Naum Szałamanow. Ja go już podziwiałem jako Suleymanoglu. Gość podrzucał ponad trzykrotność swojej masy ciała (Seul 60kg - 10kg w podrzucie). Jakie by to czasy koksu nie były, nikt tego nie przebił i nie przebije już

Za duzo znakow na ziemi wskazuje na kontrakt Roberta z Williamsem. Nic w tej kwestii juz nie powinno sie zmienic. Szampany przed oficjalnym ogloszeniem mozna juz chlodzic

Rosjanie będą mogli startować jako neutralni, ale podobno ci, którzy nie reprezentowali Rosji na IO 2014. Turniej hokeja jest rozwalony kompletnie, NHL nie zwolni zawodników, a teraz bez najlepszych ruskich:siara:

A w sprawie Roberta coraz więcej złych wieści, mocno już tonuje temat nawet Mikołaj Sokół. Podobno Kubica ustawił bolid Sirotkinowi, bo we wtorek nie mógł nic grzebać i ten zapieprzał, aż miło i mocni sponsorzy idą od ruskich. Budżet SMP Racing podobno ustawiony na no limit. Coś opadły mi emocje i czuję, że góra fotel kierowcy testowego dostanie Robert o ile się zgodzi na taki układ. Jak nie urok to.....

Kubica wniósłby ok. 6-7mlnE(ploty były o 12 wcześniej), a Sirotkin ok. 15mln, ale funtów. Cień nadziei jest na jazdę, ale czy Robert będzie jako 3 kierowca chciał się znaleźć w F1 to zobaczymy. Podobno nawet Massa kasę niezłą ponownie by wniósł i go chcieli ściągać znów. Cóż, Robert mógł być tylko pionkiem w grze o większą kasę dla Williamsa. Nie wyglądało to różowo po testach. Do oficjalnego komunikatu trzeba jednak poczekać. Szanse jednak spadły bądź ich w ogóle nie było.

Jeśli to prawda to straszne kurestwo

https://sportowefakty.wp.pl/formula...utin?src01=6a4c8&src02=facebook_sportowefakty

Ale nie oszukujmy się, w F1 bardzo liczą się pieniądze i jestem w stanie to zrozumieć
Widziałeś, że Massa potwierdził informacje o kontrakcie Kubicy podpisanym na tych testach po GP Abu Zabi? Niezłe skurczybyki jednak z tego Williamsa.

A Nico wraz z Robertem ponownie byli w siedzibie Williamsa i przedstawili ofertę: minimum 7GP w sezonie Roberta i za każde 1mln. dolarów, a jak będzie zadawalająco to sponsorzy będą podnosić stawki i ewentualnie więcej GP przejedzie Robert. Nieźle Nico kombinuje.

Widziałeś, że Massa potwierdził informacje o kontrakcie Kubicy podpisanym na tych testach po GP Abu Zabi? Niezłe skurczybyki jednak z tego Williamsa.

A Nico wraz z Robertem ponownie byli w siedzibie Williamsa i przedstawili ofertę: minimum 7GP w sezonie Roberta i za każde 1mln. dolarów, a jak będzie zadawalająco to sponsorzy będą podnosić stawki i ewentualnie więcej GP przejedzie Robert. Nieźle Nico kombinuje.

Tak, czytałem o tym dzisiaj. Walczą! Ale co z tego wyjdzie to ciężko powiedzieć. Williams mógł mieć na to już wyjebane ale jednak się ugiął i przełożył decyzje do stycznia. Nadzieja umiera ostatnia

Briatore potwierdził, że Rosberg był u niego i powiedział mu, że Robert nie dostanie miejsca w Williamsie. Rozmowa jednak była prowadzona przed świętami.

Jak tam Taylor?
Kończył karierę mistrzostwami(16 tytułów i 6 finałów) i doszedł po raz 22 do finału, gdzie przegrał z gościem, który rok wcześniej pracował jeszcze jako elektryk - Robert Cross - ojciec go namówił do startu w otwartych kwalach do jakiegoś turnieju i się zaczęło. W rok zdobył vicemajstra europy i został mistrzem świata. Sam finał bez historii 7-2, ale półfinał Crossa z van Gerwenem to była miazga. Anglik(4.5 kurs u bukow za wygranie półfinału) wygrał 6-5, a w ostatnim secie 6-5 w legach, czyli o wyniku decydował złoty leg. Nie sądziłem, że dart może wzbudzać takie emocje :)
Za zwycięstwo przytulił 400 k funciaków, a Taylor 175 k. Ogólnie mistrzostwa obfitowały w niespodzianki, a ich najgorszymi momentami były mecze z polskim komentarzem :p
Na szczęście było ich mało.

Ja nie, ale kojarzę grubego Holendra wymiatacza :)
Tam prawie każdy jest gruby :crazy:
Ale Tobie pewnie chodziło o van Barnevalda- odpadł w 1/4 z innym holenderskim wymiataczem, tym razem łysym, van Gerwenem.
Ogólnie ten turniej można zapisać na konto łysych, grubi byli w odwrocie

Ale Tobie pewnie chodziło o van Barnevalda- odpadł w 1/4 z innym holenderskim wymiataczem, tym razem łysym, van Gerwenem.
van Gerwen też grubas, o niego mi chodziło. Wiem, że to taki Ronnie Rakieta rzutków.
Pamiętam jak kiedyś o mało nie odpadł w 1. rundzie z takim gówniarzem z Niemiec, wyciągniętym z baru, co pierwszy raz pojawił się na MŚ. va Gerwen go zlekceważył, ale potem w ostatniej rundzie napierdalał 180tki aż miło

Od piątku ruszają w Chorwacji Mistrzostwa Europy w piłce ręcznej

Grupa A:
Chorwacja
Szwecja
Serbia
Islandia

Grupa B:
Francja
Białoruś
Norwegia
Austria

Grupa C:
Niemcy
Macedonia
Czarnogóra
Słowenia

Grupa D:
Hiszpania
Dania
Czechy
Węgry

Grupa A:
Chorwacja
Szwecja
Serbia
Islandia

Grupa B:
Francja
Białoruś
Norwegia
Austria

Grupa C:
Niemcy
Macedonia
Czarnogóra
Słowenia

Grupa D:
Hiszpania
Dania
Czechy
Węgry

Białoruś z drugiego koszyka, byli oni wyżej rozstawieni niż Norwegia, czy jak?

Grupa A:
Chorwacja
Szwecja
Serbia
Islandia

Grupa B:
Francja
Białoruś
Norwegia
Austria

Grupa C:
Niemcy
Macedonia
Czarnogóra
Słowenia

Grupa D:
Hiszpania
Dania
Czechy
Węgry
Grupa A kozacka, B i C nie przewiduje żadnych niespodzianek, w D szlagier Hiszpania - Dania o pierwsze miejsce.

Back