Sport

Widzę, że standard: lekka, zespołówki, sporty walki, ew. kolarstwo czy pływanie i inne wodne sporty

Przypominam mistyczną wróżbę: 6-4-5 ;)

Na bank ;)
Olimpijski Bęben już się szykuje do wyklucia... pewnie w połowie przyszłego tygodnia będzie nagrywane :D
gites majonez
ac611056035_japierdole.jpg

Panowie a w wioslarstwie mamy jakies szanse na medal ? Z czego dobrze pamietam ale moge sie mylic to zdobywalismy juz w przeszlosci medale w tej dyscyplinie

Myślę, że Bolt może przegrać tylko:
a) przez kontuzję,
b) przez falstart

Swoją drogą (skoro przy sprintach), @MysticBęben jak myślisz? Florence Griffith-Joyner brała jakieś "super-proszki"? Ja myślę, że tak. To nie do pomyślenia by dzisiejsze sprinterki choćby zbliżyły się do jej rezultatów, a umówmy się - talent to jedno, a farmacja swoją drogą. IMO podejrzane te wyniki, no i ta śmierć w dość młodym wieku...

Do tej pory pamietam jak dobrych kilka lat temu Bolt robił rekord świata bodaj na 200m, a ostatnie kilkanascie metrów przebiegł praktycznie truchtem :confused:

Florence Griffith-Joyner brała jakieś "super-proszki"? Ja myślę, że tak.
Na bank. Nie ma opcji w sprintach na wyrazna poprawę w wieku 29 lat (100m - 10.90 (87) 10.49 (88) i 200m - 21.96 (87) 21.34 (88)). Poza tym - kto był najbliżej Flo-Jo? Koksiara Jones (10.64 i 21.60). W czystość Schippers, mówiąc szczerze, też powatpiewam. Typ trądzikowy, Katrin Krabbe się sama nasuwa.
jak dobrych kilka lat temu Bolt robił rekord świata bodaj na 200m, a ostatnie kilkanascie metrów przebiegł praktycznie truchtem
Na 200m zawsze szedł na maxa, pewnie mówisz o 9.68 w Pekinie na setkę :)

Wczoraj przez deszcz przełożono GP Malilli. Dziś trwa od 10, jeszcze kilka biegów zostało, a dobrze radzą sobie Polacy. Można pooglądać na C+.

Back