Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chuja tam prawda - na lekkoatletów z Warmii i Mazur też czekasz ;)reszta lata mi kolo dupy![]()
tez, ale najbardziej czekam na to co wymienilem a ogladac bede wszystko jak leciChuja tam prawda - na lekkoatletów z Warmii i Mazur też czekasz ;)
bedzie jakis podcast przed olimpiada?Widzę, że standard: lekka, zespołówki, sporty walki, ew. kolarstwo czy pływanie i inne wodne sporty
Przypominam mistyczną wróżbę: 6-4-5 ;)
Na bank ;)bedzie jakis podcast przed olimpiada?
gites majonezNa bank ;)
Olimpijski Bęben już się szykuje do wyklucia... pewnie w połowie przyszłego tygodnia będzie nagrywane :D
o co chodzi?6-4-5 ;)
Medale dla Polski :)o co chodzi?
takie bajery wie tylko @MysticBębenPanowie a w wioslarstwie mamy jakies szanse na medal ? Z czego dobrze pamietam ale moge sie mylic to zdobywalismy juz w przeszlosci medale w tej dyscyplinie
Szanse w/g ludzi z TVP: http://sport.tvp.pl/rio/25066296/poprawa-w-rio-medalowe-szanse-polakow Jakieś tam doświadczenie mają, coś tam mogą przeczuwać.Panowie a w wioslarstwie mamy jakies szanse na medal ? Z czego dobrze pamietam ale moge sie mylic to zdobywalismy juz w przeszlosci medale w tej dyscyplinie
@MysticBęben Bolt to pewniak na 100 i 200 czy ten Gatlin ma jakieś szanse jak to wygląda między nimi ? Bo na Bolta całkiem przyjemne kursy są
A 200 ?Bolt na razie nic nie pokazał co miałoby go stawiac w roli faworyta. Gatlin prowadzi na listach
Usain może odpalić na IO ale nie zdziwie się jak przegra setke
https://www.iaaf.org/records/toplists/sprints/100-metres/outdoor/men/senior/2016
A 200 ?
Też tak myślę. Bolt odpali. Żeby przegrał musiałby go postrzelić jakiś snajperja mysle, ze forma bedzie na rio i odpali jak zawsze swoje czarne turbodoladowanie
W sumie nie wiem... chcesz pewniaki? Schippers 200 K i van Nieekerk 400 M :)@MysticBęben Bolt to pewniak na 100 i 200 czy ten Gatlin ma jakieś szanse jak to wygląda między nimi ? Bo na Bolta całkiem przyjemne kursy są
O i jakie ładne kursy na nichW sumie nie wiem... chcesz pewniaki? Schippers 200 K i van Nieekerk 400 M :)
Na bank. Nie ma opcji w sprintach na wyrazna poprawę w wieku 29 lat (100m - 10.90 (87) 10.49 (88) i 200m - 21.96 (87) 21.34 (88)). Poza tym - kto był najbliżej Flo-Jo? Koksiara Jones (10.64 i 21.60). W czystość Schippers, mówiąc szczerze, też powatpiewam. Typ trądzikowy, Katrin Krabbe się sama nasuwa.Florence Griffith-Joyner brała jakieś "super-proszki"? Ja myślę, że tak.
Na 200m zawsze szedł na maxa, pewnie mówisz o 9.68 w Pekinie na setkę :)jak dobrych kilka lat temu Bolt robił rekord świata bodaj na 200m, a ostatnie kilkanascie metrów przebiegł praktycznie truchtem