D
Deleted member s15431
Guest
nowy/stary mistrz swiata snookera Mark Selby! 375000 funtow wpadlo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Akurat tego meczu oglądałem tylko końcówkę, ale po Finlandii nie spodziewałem się takiego wyniku. Ja wiem, że USA, Kanada najbardziej cierpią przez braki spowodowane sezonem NHL lub też odpoczynku po nim, ale w sumie przyzwyczaiłem się dzięki temu do niespodzianek. Ta wczorajsza należy do zalążka sensacji. Kanada za to rozczarowała wczoraj skutecznością i drżeli do końca o wynik w niesamowitym kotle jakie zgotowali im Niemcy. Patrzyłem też wczoraj symulatniczo na Szwajcaria - Szwecja, ale z Helwetów nie było co zbierać. Teraz skandynawski półfinał i to co tygryski lubią najbardziej Rosja - Kanada, ależ się meczycho zapowiada!@bart123 śledziłeś dziś mistrzostwa ? ładną niespodziankę zrobiła Finlandia :)
Co Kanada odwaliła w III to jest magiaTęczaTeraz SWE-FIN i też już się zaczyna dziać. Pięknie :)Pół finał Rosja-Kanada coś pięknego. W trzeciej tercji bałem się mrugnąć.
Właściwie to jeszcze jest 5 mecz finału konferencji wschodniej Senators-Pingwiny przy okazji na sport.tvp.pl. Taka multiliga, bo u mnie jeszcze świętowanie mistrzostwa Realu w tle na Cibeles leci :DPanowie finał Hokejowych MŚ właśnie trwa. Zachęcam do oglądania. Pierwsza tercja nie porwała, ale liczę na więcej.
Właściwie to jeszcze jest 5 mecz finału konferencji wschodniej Senators-Pingwiny przy okazji na sport.tvp.pl. Taka multiliga, bo u mnie jeszcze świętowanie mistrzostwa Realu w tle na Cibeles leci :D
Przynajmniej za free Z siatką i nogą nie wygrasz. Liga Światowa wznowiła rozgrywki(Polacy zaskakująco dobrze), a są też decydujące starcia o Ekstraklasę.A i CHUJ W DUPĘ POLSATOWI !!!!
Moto 3 i Moto 2 puszczają w TV a na MotoGP zapraszają na Iple albo stronę Polsatu Sport. Jebać !!!
Raczej wszystko w czapkę. W Moskwie najniższa porażka 14 punktami. Nasze wyniki z Moskwy: Rosja 5:48, Hiszpania 0:40, Włochy 10-31, Anglia 10-24, Belgia 7-24.Niedługo mistrzostwa europy w rugby 7 osobowym w Łodzi, Polacy mają wgl jakieś szanse w tym turnieju chociaż wyjść z grupy albo wygrać jakiś mecz?
Powiem tylko tyle JA PIERDOLE ...Raczej wszystko w czapkę. W Moskwie najniższa porażka 14 punktami. Nasze wyniki z Moskwy: Rosja 5:48, Hiszpania 0:40, Włochy 10-31, Anglia 10-24, Belgia 7-24.
nie wiedziales ze polacy to tacy kozacy w 7 i 15?Powiem tylko tyle JA PIERDOLE ...
W 15 wiedziałem że szału nie ma, a zobaczyłem bilbord o mistrzostwach u nas w 7 to może chociaż z grupy wyjdą, a tutaj widze kichanie wiedziales ze polacy to tacy kozacy w 7 i 15?
w sobote od 9:30 na polsacie sport news i od 15:50 na polsacie sport extra pierwszy dzien turnieju a w niedziele tez od 9:30 na polsacie sport news drugi dzien zmagan w lodziNiedługo mistrzostwa europy w rugby 7 osobowym w Łodzi