Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie może kupić tego samego?Koledzy, lubej telefon się psuje, myślimy nad kupnem nowego.
Obecnie ma Samsung Galaxy A54 5G, czy tak do tysiąca kupimy coś porównywalnego?
Wiem, mogę googlować, ale jest pełno chujowego chłamu a ja niestety średnio się na tym znam i nie wiem na co patrzeć.

Nie wiem czy znam jakąkolwiek babę, która by była zadowolona z takiego rozwiązania XDNie może kupić tego samego?![]()
Telefon już pewnie kupiony no ale a nuż. W tej cenie to bym szedł jedynie w Motorolę Edge 60 jeżeli mówimy o oficjalnej dystrybucji a nie lombardy/powystawowe/używane itd.Koledzy, lubej telefon się psuje, myślimy nad kupnem nowego.
Obecnie ma Samsung Galaxy A54 5G, czy tak do tysiąca kupimy coś porównywalnego?
Wiem, mogę googlować, ale jest pełno chujowego chłamu a ja niestety średnio się na tym znam i nie wiem na co patrzeć.
Jeszcze nie kupiony. Widziałem gdzieś tą Motorolkę, ale jakoś nie mogę się pozbyć wrażenia, że to firma tylko od telefonów z klapkąTelefon już pewnie kupiony no ale a nuż. W tej cenie to bym szedł jedynie w Motorolę Edge 60 jeżeli mówimy o oficjalnej dystrybucji a nie lombardy/powystawowe/używane itd.
Jak da to jej kup, nie wcześniej. Nie daj się zrobić. Tylko tobie niech da a nie dla listonosza!Jeszcze nie kupiony. Widziałem gdzieś tą Motorolkę, ale jakoś nie mogę się pozbyć wrażenia, że to firma tylko od telefonów z klapką

Owszem ale jest solidna i całkiem nieźle sobie radzi w niskiej/średniej półce. Lekka nakładka na system, niezłe aparaty, dobre głośniki, dobry ekran, szybkie ładowanie. Komplet. Na minus to ewentualnie wolny typ pamięci ale raczej na co dzień to nie przeszkadza i chyba krótkie wsparcie jak chodzi o wersje androida ale w tej półce cenowej to i tak raczej szału nie ma. Sam unikałbym typowych chińczyków w tej cenie bo często mają obładowaną nakładkę + niespecjalną wydajność (jak to w tej półce cenowej) co kończy się tym że szybko zaczynają zwalniać, mulić.Jeszcze nie kupiony. Widziałem gdzieś tą Motorolkę, ale jakoś nie mogę się pozbyć wrażenia, że to firma tylko od telefonów z klapką
Trzymam kciuki by wyszło. Jako nieliczni wydaje się, że posłuchali klientów po porażce nothing 3. Oby to wyprodukowali bo byłby hit
No ta. Czekam na premierę składaka w budowie podwalonym designem Huawei. Ależ będą grzmoty, że to przełom gdzie konkurencja od 5lat? już produkuje 6-7 generację w tej technologii. Cena pewnie min. 10tys.Po co to komu kiedy jest iphone…
Trzymam kciuki by wyszło. Jako nieliczni wydaje się, że posłuchali klientów po porażce nothing 3. Oby to wyprodukowali bo byłby hit

Fairphone miał być alternatywą ale przegrał ceną.![]()
Etyczny smartfon powraca. Fairphone 6 ma nietypowy przycisk
Po niemal dwuletniej przerwie holenderski Fairphone powraca z nową generacją swojego telefonu.www.benchmark.pl
![]()