DIDASKALIA
M-1 Global Light Heavyweight
A trzeba za to płacić abonament?Jak rudy chuj już zablokuje republikę i cohones to będziesz mógł Radia Wolna Europa posłuchać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A trzeba za to płacić abonament?Jak rudy chuj już zablokuje republikę i cohones to będziesz mógł Radia Wolna Europa posłuchać
ksefemA trzeba za to płacić abonament?
Ja tam zawsze przezornie wysyłamA zdjęć pindola nie trzeba nigdzie wysyłać?
![]()
Zajączek, czego się boisz?A zdjęć pindola nie trzeba nigdzie wysyłać?
![]()

Ja tam zawsze przezornie wysyłam
Baalastek z językiem na brodzie: poka i porównam z halibuta…
Ja też, i to od razu z bomby bez przyczajki.
PotwierdzamJa tam zawsze przezornie wysyłam
evercade.co.uk
Mądre głowy znajdą obejścieKoniec z instalacją aplikacji z github na Androidzie. Koniec YouTube bez reklam itd, a wszystko jak zwykle dla waszego bezpieczeństwa, bo przecież wszędzie ruscy, nawet w waszych lodówkach.
![]()
Koniec wolnego Androida. Google przejmuje pełną kontrolę nad aplikacjami
Google ogłosiło, że od września 2026 roku instalowanie aplikacji od programistów niezarejstrowanych w Google stanie się niemożliwe.ithardware.pl

Również mam i jest git, jak można płacić za toMądre głowy znajdą obejście
A póki co smart tube na tv i revanced na telefonie śmiga
![]()

Jakiś czas temu wertowałem za telefonem w okolicach 2500-3500 i te dwa też brałem na warsztat, to się wypowiemXiaomi 15T Pro vs Poco F8 Ultra, co Waszym zdaniem lepsze? W Poco uwagę przykuwa bateria, Xiaomi ponoć ma lepszy aparat ale średnio się znam na specyfikacjach tych modeli, więc nie wiem ile w tym prawdy.
Co do jakości aparatu to nie zgodzę się z tym że Xiaomi ma lepszy aparat, w najlepszym wypadku są porównywalne z czym Xiaomi lepiej wypada w nocy bo ma jaśniejszą przysłonę ale Poco ma lepszy autofocus + lepiej radzi sobie z zdjęciami ultrawide. Zresztą na YT masz dużo porównań jakości zdjęć i wideo pomiędzy tymi modelami.Jakiś czas temu wertowałem za telefonem w okolicach 2500-3500 i te dwa też brałem na warsztat, to się wypowiemCo do jakości aparatu to nie zgodzę się z tym że Xiaomi ma lepszy aparat, w najlepszym wypadku są porównywalne z czym Xiaomi lepiej wypada w nocy bo ma jaśniejszą przysłonę ale Poco ma lepszy autofocus + lepiej radzi sobie z zdjęciami ultrawide. Zresztą na YT masz dużo porównań jakości zdjęć i wideo pomiędzy tymi modelami.
Bateria tak naprawdę bez znaczenia bo oba telefony naładujesz do pełna w 30-40 minut, większa jest w poco ale nie zrobi to kolosalnej różnicy.
W Xiaomi na plus na pewno ekran (większa jasność + więcej pikseli na cal), natomiast poco będzie miał lepszą wydajność na co dzień jak i w grach (potwierdzone w testach).
Ja finalnie zdecydowałem się na coś innego ale z tych dwóch brałbym POCO.
Grzeje się bo jest na snapdragonie a on lubi ciepełko zupełnie jak Pudzilla. Co do ładowania to już zależy od sposobu użytkowania. Ja przykładowo mam w domu parę punktów z ładowaniem indukcyjnym + w biurze też jeden więc odkładam telefon i nie myślę nawet o ładowaniu. Pisałem że brałbym Poco ale tak naprawdę nie ma kolosalnych różnic pomiędzy tymi telefonami jak i pomiędzy większością obecnych smartphonów. To już nie te czasy Noki N95, Sony Ericssona K810i/ W910i czy HTC Desire Z. Wtedy każdy czymś się wyróżniał a teraz? Ehhmm, mi do gier raczej niepotrzebny bo nie będę tego z pewnością robił na telefonie.
Bardziej właśnie wyświetlacz i aparat, ponoć Poco się bardziej grzeje i Xiaomi ma szybsze ładowanie. Ale dałeś mi sporo wątpliwości, bo udało się namierzyć wersję 16GB Poco za podobną jak Xiaomi i teraz się waham, a już miałem zamawiać xD

Grzeje się bo jest na snapdragonie a on lubi ciepełko zupełnie jak Pudzilla. Co do ładowania to już zależy od sposobu użytkowania. Ja przykładowo mam w domu parę punktów z ładowaniem indukcyjnym + w biurze też jeden więc odkładam telefon i nie myślę nawet o ładowaniu. Pisałem że brałbym Poco ale tak naprawdę nie ma kolosalnych różnic pomiędzy tymi telefonami jak i pomiędzy większością obecnych smartphonów. To już nie te czasy Noki N95, Sony Ericssona K810i/ W910i czy HTC Desire Z. Wtedy każdy czymś się wyróżniał a teraz? Eh![]()
No i elegancko, byle służył jak najdłużejJednak wjedzie Xiaomi 15T Pro. Po prostu udało się wygrzebać po dużo lepszej cenie niż Poco F8 Ultra i to zdecydowało :)

No i elegancko, byle służył jak najdłużej![]()