JosueEstebanez
PRIDE FC Welterweight
Przyspawało ci się
Zawsze cośktoś Ci superglue najebał

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przyspawało ci się
Zawsze cośktoś Ci superglue najebał

iPhone 17Samsung S21fe mam już 3 lata, bateria co raz słabsza, macie propozycję tel na wymianę? Cena do 4k zł i najlepiej z 2025r.

iPhone 17
Można zamykać
Jak dobrze, że zapytałeś i będę mógł uratować kolejną duszeńkę.Zastanawiam się nad kupnem robota sprzątającego i tak myślę, czy są duże różnice pomiędzy przedziałem cenowym, jeżeli mi chodzi o podstawowe funkcje typu odkurzanie i mopowanie, zjazd do stacji. Nie mam zwierząt więc żadnej sierści itd. zgarniać nie musi, dywanów też nie mam. Po prostu chciałbym aby było czysto na bieżąco jak wracam do domu, to żebym mógł go sobie wcześniej puścić z aplikacji. I orientuje się ktoś czy są duże różnice między takim za 800pln, 1200pln a za 1500pln? Miałem mieć bon na 1200PLN za zakup takiego robota, więc szukałem w tym przedziale głównie (niestety nie będzie bonu, więc mogę szukać taniej). Póki co moim faworytem w tym zakresie cenowym (1200) jest Dreame D20 Pro Plus. Ktoś może coś polecić, a może posiada takie urządzenie i może się wypowiedzieć? Standardowo wszystkim którzy nie mają oraz znają kogoś kto też nie ma serdecznie dziękuję ;)

Taki za 300 zrobi dokładnie taką samą robotę jak ten za 4000.
Nie no, ok, to w takim razie bierz najtańszy z tych, które mają tę opcję.Nie no, za tyle to nie, tutaj wiem, że typowo różnicy nie zauważę przy moim metrażu. A z uruchamianiem z aplikacji to jednak ważna rzecz dla mnie (prawie każdy model powyżej 800pln to chyba ma?) bo właśnie fajnie aby ogarniał w takich nietypowych przypadkach, jak jest czwartek i nagle się okazuje że ktoś do mnie wpadnie i nie będę miał czasu ogarnąć, to chociaż żeby powierzchownie ogarnął podłogi :)
Ale już jeden głos za szukaniem taniej mam.
Co Ty Andrzeju pierdolisz, za przeproszeniem?Jak dobrze, że zapytałeś i będę mógł uratować kolejną duszeńkę.
Z tym uruchamianiem z aplikacji w drodze do domu to weź się nie wygłupiaj, tym bardziej, że nie masz zwierząt, itd.
Normalnie kupujesz jakiegoś taniego chińczyka, ale nie całkiem dziadostwo, zrób research w przedziale... no nie wiem, jakbym dzisiaj kupował to więcej niż 5 stówek bym nie dał a to i tak drogo.
I włączasz go nogą jak wchodzisz do domu, zanim się rozbierzesz, umyjesz, itd. już ogarnie z grubsza i tylko na tyle możesz liczyć. Nie będziesz miał po tym wysprzątanego, czystego mieszkania. Zapomnij.
Taki za 300 zrobi dokładnie taką samą robotę jak ten za 4000.
Kupno Roomby za te 4 klocki to był jeden z top 3 najgorszych zakupów jakie zrobiłem.. jestem łaskawy bo nad top 2 musiałbym się zastanowić a to od razu wpada mi na myśl... więc może to top 1?
A jeszcze ze 3 razy wpierdoli Ci się pod kaloryfer albo inną szafkę i głębokie rysy będą bolały jak na nowym aucie![]()

Było go, kurwa, zostawić w tym pudełku faktycznieCo Ty Andrzeju pierdolisz, za przeproszeniem?
przecież nierozpakowane odkurzacz się nie porysuje![]()

) i urwaną rączkę jak dzieciory dopadły.PosiadamOnePlus 15,
Googla śmiało mogę polecić, przynajmniej 8 Pro. Nie wiem, jak nowsze modele, ale tamten śmigał i śmiga do tej pory. Gdyby ekranu nie rozbił, to bym jeszcze rok korzystał.Czy ma ktoś z was albo miał styczność z tymi telefonami - Vivo x200FE, OnePlus 15, Google Pixel 10, Realme GT8 Pro, Poco F8 Ultra?
I jak wrażenia?Posiadam
Google ma duży plus, że nie jest załadowany śmieciowymi aplikacjami.Googla śmiało mogę polecić, przynajmniej 8 Pro. Nie wiem, jak nowsze modele, ale tamten śmigał i śmiga do tej pory. Gdyby ekranu nie rozbił, to bym jeszcze rok korzystał.
Ja zwróciłem akurat uwagę na dobry aparat jak na tamten moment. Zależało mi na wydajnej baterii, głośność na plus, ekran jak najbardziej.I jak wrażenia?
Google ma duży plus, że nie jest załadowany śmieciowymi aplikacjami.
Ciężki wybór z tymi telefonami.
280€ kurwa nie złElo, smartwatch Galaxy 7 – warto czy nie? Nigdy nie miałem i nie wiem, czy warto, a nie chcę super dużo kasy wydać. Mam okazję kupić za 280 zł, tylko że 40 mm.
Ktoś ma lub się orientuje, czy warto za tę cenę?
I jak wrażenia?
Czy ma ktoś z was albo miał styczność z tymi telefonami - Vivo x200FE, OnePlus 15, Google Pixel 10, Realme GT8 Pro, Poco F8 Ultra?
Mialem już kilka plus do drugiej chaty te drogie, ale okazały się być gównem.Nie no, za tyle to nie, tutaj wiem, że typowo różnicy nie zauważę przy moim metrażu. A z uruchamianiem z aplikacji to jednak ważna rzecz dla mnie (prawie każdy model powyżej 800pln to chyba ma?) bo właśnie fajnie aby ogarniał w takich nietypowych przypadkach, jak jest czwartek i nagle się okazuje że ktoś do mnie wpadnie i nie będę miał czasu ogarnąć, to chociaż żeby powierzchownie ogarnął podłogi :)
Ale już jeden głos za szukaniem taniej mam.

Mialem już kilka plus do drugiej chaty te drogie, ale okazało się być gównem.

Ależ zabaweczka - AMNVOLT V4
Kurde nawet toto działa. Muszę jeszcze sobie zrobić ściągę które pasmo/częstotliwość/modulacja do czego. Jak zawsze najwazniejsza antena.
Tu po polsku, wczesniejsza wersja, noname, choc to wszystko pewnie klepane jest w jednym miejscu:
Manual:
Jak rudy chuj już zablokuje republikę i cohones to będziesz mógł Radia Wolna Europa posłuchaćA ten tego na chuj to?
A ten tego na chuj to?
O to to, to też :)Jak rudy chuj już zablokuje republikę i cohones to będziesz mógł Radia Wolna Europa posłuchać