Smartfony, tablety, laptopy, telewizory, GPS i inna elektronika.

Za 2 dni prezentacja smartfona z baterią 15000 mAh. Skoro w filmiku uwzględnili Polskę, zatem będą sprzedawać również u nas.

Polecam tego chinczyka, sam mam już 5 rok 7 pro i dalej się nieźle trzyma. Jedyne co to sam musiałem go zaktualizować do ostatniego androida bo później już nie wspierali. Taki dzik jak ten to spory musi być żeby dużą baterię pomieścić.

Jak już tak sobie polecamy to ja polecam tego allegrowicza
putinlaugh.gif

Dorwałem mega lekka i szybka przeglądarkę na Androida - Rainsee Browser, Firefoxy, Opery, bez podjazdu, do tego jest dostep do rozszerzen, uBlock Origin itd.

Polecam Kamil Es

Jakiś laptop z dwoma ekranami?

Coś poza Asus Zenobook Duo w podobnej cenie?
Ja mam przenosny ekran 17 od nich:

Miesci sie razem z laptopem w plecaku, moze byc podlaczony przez hdmi (przejsciowka na mini hdmi) lub usb-c, wtedy nie wymaga osobnego zasilania nawet.

Normalnie tez go uzywam, nie tylko w podrozy (jako drugi zewnetrzny monitor do lapka).

Moze to rozwiazanie dla ciebie, troche bardziej elastyczne wydaje mi sie.

Co ciekawe maja w sprzedazy tez monitory przenosne podwojne.

EDIT:
Dokładnie model K118 (18 cali, dlatego ze jest mala ramka to praktycznie rozmiar mojego prywatnego lapka 17")

do ta podstawka i heja (chociaz ona za mobilna to nie jest :)):

Last edited:
Ja mam przenosny ekran 17 od nich:

Miesci sie razem z laptopem w plecaku, moze byc podlaczony przez hdmi (przejsciowka na mini hdmi) lub usb-c, wtedy nie wymaga osobnego zasilania nawet.

Normalnie tez go uzywam, nie tylko w podrozy (jako drugi zewnetrzny monitor do lapka).

Moze to rozwiazanie dla ciebie, troche bardziej elastyczne wydaje mi sie.

Co ciekawe maja w sprzedazy tez monitory przenosne podwojne.

Bardzo fajne.

Ostatnio dorwałem apke PGT+ razem z shizuku, mega opcje do ulepszenia płynności gier, fpsy, rozdziałkach, hdr i wiele innych, normalnie żyleta, nie dość ze kozacko wygląda, to gry nie tracą na płynności, a wręcz sa bardziej plynne

Biorę to ścierwo z apple pod uwagę. W puli smartfonów jest jeszcze Samsung s25, nadchodzący OnePlus 15.
Nie bierz japka, jakiekolwiek ruchy między iPhone a resztą to wielogodzinny lub wielodniowy ból dupy. Nie mówiąc o reszcie.

Dwa pozostałe to mocne sprzęty, jak któryś aspekt oneplusa wygrywa, to bierz one, jak chcesz mocny i niezawodny sprzęt to Samsung.

Nie bierz japka, jakiekolwiek ruchy między iPhone a resztą to wielogodzinny lub wielodniowy ból dupy. Nie mówiąc o reszcie.

Dwa pozostałe to mocne sprzęty, jak któryś aspekt oneplusa wygrywa, to bierz one, jak chcesz mocny i niezawodny sprzęt to Samsung.
A jak z cyber bezpieczeństwem w jabłku? Jebany obsługuje chociaż CEidg online czy trzeba osobiście dymac?

Back