Miskatonic
Vale Tudo Championship
A mówią, że bieda w Polsce...macbooka do 10 koła, głównie do przeglądania neta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A mówią, że bieda w Polsce...macbooka do 10 koła, głównie do przeglądania neta
macbooka do 10 koła, głównie do przeglądania neta
Za 2 dni prezentacja smartfona z baterią 15000 mAh. Skoro w filmiku uwzględnili Polskę, zatem będą sprzedawać również u nas.
nada sie?macbooka do 10 koła, głównie do przeglądania neta
Nie. Ten zdecydowanie tylko do słuchania muzyki. Do neta lepiej coś mocniejszego!
macbooka do 10 koła, głównie do przeglądania neta
boisz się ukraść coś droższego? czy masz jakiś kodeks bambusa że powyżej 10k nie kradniesz?macbooka do 10 koła, głównie do przeglądania neta

biere macbooka bo nie chce mi się jebac z instalacją 11![]()

spoko biedaku

Ja mam przenosny ekran 17 od nich:Jakiś laptop z dwoma ekranami?
Coś poza Asus Zenobook Duo w podobnej cenie?
uperfect.com
uperfect.com
uperfect.com
Ja mam przenosny ekran 17 od nich:
![]()
Portable Monitors Screens for Laptop 4K Gaming Travel | UPERFECT
UPERFECT offers quality portable monitors for laptops, phones, and PCs. Our 4k and touchscreen monitors are a cost-effective choice for gaming, travel, and work.uperfect.com
Miesci sie razem z laptopem w plecaku, moze byc podlaczony przez hdmi (przejsciowka na mini hdmi) lub usb-c, wtedy nie wymaga osobnego zasilania nawet.
Normalnie tez go uzywam, nie tylko w podrozy (jako drugi zewnetrzny monitor do lapka).
Moze to rozwiazanie dla ciebie, troche bardziej elastyczne wydaje mi sie.
Co ciekawe maja w sprzedazy tez monitory przenosne podwojne.

‘wizjoner’Więcej niż tylko droga zabawka - recenzja Huawei Mate XT - Notebookcheck.pl https://share.google/RmChivFD3ZWa1RwSc
Telefon transformujący się do tableta? Ciekawe, trzeba poczekać na kolejne wersje tego rozwiązania, ale przyszłość wygląda obiecująco![]()

Iphone 17Jaki telefon z 2025r polecacie do 4k zł? Od 07.2022r mam Samsunga S21fe i jego kariera zbliża się ku końcowi, czas na zmianę.
Do dupy jest ten odstraszacz
Tylko nie wiadomo czy odstraszy czy zachęci... opinie są podzieloneDo dupy jest ten odstraszacz

zaraz krecik zapuka w taborecikTylko nie wiadomo czy odstraszy czy zachęci... opinie są podzielone![]()
Biorę to ścierwo z apple pod uwagę. W puli smartfonów jest jeszcze Samsung s25, nadchodzący OnePlus 15.Iphone 17
Nie bierz japka, jakiekolwiek ruchy między iPhone a resztą to wielogodzinny lub wielodniowy ból dupy. Nie mówiąc o reszcie.Biorę to ścierwo z apple pod uwagę. W puli smartfonów jest jeszcze Samsung s25, nadchodzący OnePlus 15.
A jak z cyber bezpieczeństwem w jabłku? Jebany obsługuje chociaż CEidg online czy trzeba osobiście dymac?Nie bierz japka, jakiekolwiek ruchy między iPhone a resztą to wielogodzinny lub wielodniowy ból dupy. Nie mówiąc o reszcie.
Dwa pozostałe to mocne sprzęty, jak któryś aspekt oneplusa wygrywa, to bierz one, jak chcesz mocny i niezawodny sprzęt to Samsung.
Jak włożysz do dupy to na pewno.
Co jak rozleją mi się baterie?Jak włożysz do dupy to na pewno.
Z samego patrzenia?Co jak rozleją mi się baterie?