Gienek
UFC Middleweight
Umrzesz, ale to Twój problemCo jak rozleją mi się baterie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Umrzesz, ale to Twój problemCo jak rozleją mi się baterie?
Zadzwonię jak coś.Umrzesz, ale to Twój problem
Po śmierci?!Zadzwonię jak coś.

Nie, po @Gienek’aPo śmierci?!![]()
Jak się nie pali to bym poczekał, amazon ma dobre ceny na czarny piątekPanowie - czaję się na następujące sprzęty
Iphone 16 Pro
Garmin Fenix 8 Pro
i tak się zastanawiam, czy dokonać ewentualnych zakupów już teraz, czy może jednak poczekać do Czarnego Piątku?

share.google
@Dzihados dobrze kojarzę?Czy ktoś tu programował tagi NFC?
Nie?Ze świecą szukać takiego tabletu. Idealny na weekend poza domem - tablet z projektorem 120 cali @Miskatonic w Sam raz do piwnicy
![]()
Ze świecą szukać takiego tabletu. Idealny na weekend poza domem
Choć niektórych może odstraszyć wygląd tego tabletu, to jego specyfikacja techniczna bardzo zachęca do zakupu. Oferuje bowiem nieczęsto spotykane możliwości.share.google
@Dzihados dobrze kojarzę?
www.asiarfid.com
![]()
Jak programować tagi NFC? Android i iOS - Xinyetong
Czy wiesz, jak zaprogramować tagi NFC za pomocą iPhone'a i urządzenia z Androidem? Ten artykuł pokaże Ci wszystko w prosty sposób.www.asiarfid.com
kupiłem te tagi na aliexpress i szukam pomysłów do czego je można wykorzystać. Mam już kilka pomysłów, ale szukam więcej
Info jest zapisywane i odczytywane bezposrednio na tagu. Też nie uważam, że będzie to trudne. Bardziej mi chodziło o jakieś kreatywne pomysły do wykorzystania. Myślałem np, że jak będe wchodził do domu z wypraw to można ustawić żeby od razu wysłał sms do kogoś tam, że wróciłem, zapalił światła itp. No nic. Będę przeglądał sieć w poszukiwaniu pomysłówAaa to bym nazwal raczej konfigurowaniem? Hmmm...
Jezeli dobrze rozumiem jest to konfiguracja apki (na twoim własnym urządzeniu), ktora pod wpływem sygnału NFC (twojego własnego chipu) potrafi uruchomić inne aplikacje czy elementy systemu. Nie jestem pewien (przewijałem, mogłem nietrafić) czy sam czip otrzymuje jakiś kod lub dane...
Nie bawiłem się ale to nie może być rocket science?
PS. Musiałbym mieć duże zaufanie do apki-konfiguratora, bo z definicji będzie miała dużo uprawnień...
Pudełka, worki, a czy można w drugą stronę - sprawdzić skanerem czy Dany tag jest w pudełku czy worku? Zastosuję se sztuczną do rozwinięcia...Info jest zapisywane i odczytywane bezposrednio na tagu. Też nie uważam, że będzie to trudne. Bardziej mi chodziło o jakieś kreatywne pomysły do wykorzystania. Myślałem np, że jak będe wchodził do domu z wypraw to można ustawić żeby od razu wysłał sms do kogoś tam, że wróciłem, zapalił światła itp. No nic. Będę przeglądał sieć w poszukiwaniu pomysłów

Trochę spóźnione, ale jak kolega @VitoC wspomniał, popieram poczekać. Konsumpcjonizm niszczy ostatnim czasy. Na blackfriday da radę prawie w 80% zakupić sprzęt minimum kilka stówek taniej. Z iphonem jest trochę ciężej, ale myśle, że też coś się znajdzie. Ogólnie jeśli co to Pepperek obowiązkowo do obserwacji, dodaj alerty i wypatruj. Czasem warto zamrozić kasę np. przed blackfriday jak coś znajdziesz tanio i potem najwyżej zwrócić. Jeśli zakupisz na BF to również polecam poczekać do końca przed otwarciem (chociaż można zwrócić używany) bo można czasem znaleźć lepsze ceny pod koniec BF.Panowie - czaję się na następujące sprzęty
Iphone 16 Pro
Garmin Fenix 8 Pro
i tak się zastanawiam, czy dokonać ewentualnych zakupów już teraz, czy może jednak poczekać do Czarnego Piątku?
Nie pobiera. Tylko aktualizacje bezpieczenstwa i aplikacji systemowych. Nie wiem jak tam ceny wyglądają w PL, ale ja bym się mocno zastanawiał czy brać 14T. Różnice względem 13T są minimalne.@Evo i kto tam jeszcze ma Xiaomi. Chcę właśnie kupić Xiaomi 14T tylko się zastanawiam, czy to właśnie będzie ten telefon i muszę zapytać: czy jest szansa że Xiaomi samo sobie nie pobiera aplikacji z dupy i innych aktualizacji poza tymi systemowymi?

Pany takie pytanko, miał ktoś podobny problem z erfrajerem? Nie da się wyjąć tej podstawki ze środka jak tu
Zachciało się erfrajerów
![]()
Pany takie pytanko, miał ktoś podobny problem z erfrajerem? Nie da się wyjąć tej podstawki ze środka jak tu
Zachciało się erfrajerów
![]()