Smartfony, tablety, laptopy, telewizory, GPS i inna elektronika.

Jakiego "chromecasta" polecacie w 2025? Moze byc HD, moze byc 4K. Lepiej jakieś pudełko czy stick/dongle?

Od zarypania tego jest, ceny bardzo rozne...
Jeżeli jeszcze nie kupiłeś, to lepiej brać coś z 4GB, bo od tego roku 2GB RAM jest uznawane przez Google jako niezbędne minimum. Po smartfonach widać wyścig jeśli chodzi o RAM, wiec deweloperzy zaczynają olewać optymalizację softu pod małą ilość pamięci, również na Google TV/Android TV. Najnowsze pudełko od Google posiada 4GB RAM(klik na Amazon.pl):

Last edited:
trzeba byc zalogowanym na koncie google zeby w ogole z telefonu korzystac?

nie wiem na ile skuteczne
:tiphatb:
To dotyczy obejścia blokady po resecie do ustawień fabrycznych ale gość się tam nigdzie nie logował i używa

Last edited:
trzeba byc zalogowanym na koncie google zeby w ogole z telefonu korzystac?

tenor.gif

Mam na mysli oczywiście pominięcie dodawania konta przy wstępnej konfiguracji. Tyle że potem rodzi to sporo ograniczeń jak w każdym innym telefonie z androidem czyli kombinowanie z ręcznym instalowaniem apek, zewnętrznych sklepów itd.

W piwnicy bardziej się przyda :wink:

W piwnicy bardziej się przyda :wink:
Mam regały w piwnicy :fjedzia:

I to rozłożone!

Bezpardonowy atak na team #siajomi_najlepsze

:joe:
jebac to srajomi, ale jesli chodzi o andka to jest to najpraktyczniejszy i najbardziej elastyczny system. ten kurwa ios (ktorego mialem kilkukrotnie) jest niestety ponastawiany na wydojenie i zrobienie z uzytkownika jebanej ameby umyslowej.

jebac to srajomi, ale jesli chodzi o andka to jest to najpraktyczniejszy i najbardziej elastyczny system. ten kurwa ios (ktorego mialem kilkukrotnie) jest niestety ponastawiany na wydojenie i zrobienie z uzytkownika jebanej ameby umyslowej.

:matt:

Back