Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak jak napisał Grosz powyżej, lecą ale woli konwertować calibre na mobiPDF'y leca na tym normalnie?
Normalnie kablemMam paperwhite 4 i 5. Z 4 nie ma problemu, ale 5 komputer nie rozpoznaje po podpięciu przez usb. Miał ktoś tak?
@Mnichu żona przesyła mailem czy kablem? Mam za dużego pdfa żeby mailem przeszedł i się wkurwiam, bo będę musiał czytać na 6 calach a nie na 6,8![]()
Tak jak napisał Grosz powyżej, lecą ale woli konwertować calibre na mobi
Normalnie kablem
A swoją drogą @Roshi może odnajdziesz gdzieś w odmętach internetu ebooka "A hard day for a handover" Darynda Jones. Jest może gdzieś jakieś miejsce w internetach (oprócz VK) gdzie można szukać ebooków eng?
To nie wiem co mój komp odpierdala że nie widziTak jak napisał Grosz powyżej, lecą ale woli konwertować calibre na mobi
Normalnie kablem
A swoją drogą @Roshi może odnajdziesz gdzieś w odmętach internetu ebooka "A hard day for a handover" Darynda Jones. Jest może gdzieś jakieś miejsce w internetach (oprócz VK) gdzie można szukać ebooków eng?
Dzięki!
Musisz sprawdzić bebechyTo nie wiem co mój komp odpierdala że nie widzi
nie, ale tego i tak bym nie dał rady przekonwertować, bo to książka Kotarskiego "włam się do mózgu" - pełno obrazków i kolorów a strony wyglądają jak przekonwertowane jpegiużywasz calibre?
sprawdź, zobacz jak będzie wyglądałonie, ale tego i tak bym nie dał rady przekonwertować, bo to książka Kotarskiego "włam się do mózgu" - pełno obrazków i kolorów a strony wyglądają jak przekonwertowane jpegi
350 maks,mikrofon niekonieczny.Zamknięte zawsze mają mniej przestrzeni.
Tak do 300? Mikrofon musi być?
Ludzie z tych tanich chwalą superluks, ale trzeba sprawdzić które mają impedancję mniejszą niż 35 ohm, bo nie wszystko podoła.350 maks,mikrofon niekonieczny.
One z czasu będą używane.Byle zagłuszyć ps4,które wyje jak odrzutowiec.Lepiej żeby były wytrzymałe?

Co to znaczy uniwersalnych? Co jest nie tak z tymi co masz?One z czasu będą używane.Byle zagłuszyć ps4,które wyje jak odrzutowiec.
Jak już pisałem wczesniej zjebałem z kupnem poprzednich,że nie wziąłem uniwersalnych,więc drugie będą takim trochę zbytkiem![]()
Są kompatybilne jedynie z xboxami i windowsem 10.Co to znaczy uniwersalnych? Co jest nie tak z tymi co masz?

Ale że jak? To nie ma że podpinasz pod wyjście liniowe i już? To one po usb chodzą czy ki chuj?Są kompatybilne jedynie z xboxami i windowsem 10.
Skusiłem się bo była obniżka z ponad 500 na 325 i myślałem,że to już wyższa półka,ale grzybojad mnie uświadomił,że to bieda budżet![]()
Bezprzewodowe są.Na konsoli jest taki przycisk do parowania z akcesoriami i po wcisnieciu go i włącznika na słuchawkach się łączą ze sobą.Ale że jak? To nie ma że podpinasz pod wyjście liniowe i już? To one po usb chodzą czy ki chuj?
Bezprzewodowe są.Na konsoli jest taki przycisk do parowania z akcesoriami i po wcisnieciu go i włącznika na słuchawkach się łączą ze sobą.
Na windows 10 nie wiem jak bo mam 7 i nie sprawdzałem tego.

A z tv nie da rady sparować? Moje sony xm3 z ps4 też nie będą grać bo ich konsola nie widzi, ale z telewizorem sony już się parują bez problemu i działają świetnie.Bezprzewodowe są.Na konsoli jest taki przycisk do parowania z akcesoriami i po wcisnieciu go i włącznika na słuchawkach się łączą ze sobą.
Na windows 10 nie wiem jak bo mam 7 i nie sprawdzałem tego.
Z tego co wiem to nie.A z tv nie da rady sparować? Moje sony xm3 z ps4 też nie będą grać bo ich konsola nie widzi, ale z telewizorem sony już się parują bez problemu i działają świetnie.
A te nowe mają być na kablu czy bluetooth?Z tego co wiem to nie.
U Ciebie to działa bo oba sprzęty z Sony,a u nich produkty są często kompatybilne.
ObojętnieA te nowe mają być na kablu czy bluetooth?

Gdybyś chciał jednak otwarte to cena kozak za bardzo dobre jak na tę półke słuchawyObojętnie![]()
To te polecał gruby @szplin ?Gdybyś chciał jednak otwarte to cena kozak za bardzo dobre jak na tę półke słuchawy
Słuchawki Philips Fidelio X2HR - Pepper.pl
www.pepper.pl
Za ta cenę to chyba fajno?
Tak.Za ta cenę to chyba fajno?
Jest na gwarancji właściciela?ogólnie mam problem z telefonem
ostatnio zaczął szwankować, nie da się go wyłączyć(ekran ciągle się odpala)
plus bateria raz ma 10 procent, wyłączam zasilanie i odpalam w domku a tam ma nagle 30 procent
jak spadnie do 15 procent to ciągle daje powiadomienie że trzeba ładowarkę
no i przegrzewa się jak skurwesyn
zostawić czy kupowac nowy?
niestety wygasłaJest na gwarancji właściciela?