Cassius42
Vale Tudo Championship
Może aż tak źle nie będzie... w najgorszym wypadku lata 90... czyli przed epoką Małysza i transmisje tylko TCS...czeka nas los Finow
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Może aż tak źle nie będzie... w najgorszym wypadku lata 90... czyli przed epoką Małysza i transmisje tylko TCS...czeka nas los Finow

Dzisiaj to akurat miał w 1 serii złe warunki... a i tak jeszcze potrafił wyciągnąć skok... Pius Paschke wygrywający konkurs za konkursem w tym sezonie, albo na podium od początku...Deschwanden to najrówniejszy skoczek w tym sezonie ale nadal czegoś brakuje zeby zaczął wygrywać. Wąsek miłe zaskoczenie nareszcie![]()
TCS i tak nie wygra
Bo jest Niemcem

Ach co to byl za konkursW tym roku też styknie 20lat od pamiętnego rekordowego konkursu w Planicy![]()

Rekord za rekordem i biedny Janne podparł 240m![]()

Czytałem wywiad gdzie żałował tego picia bo bez tego by ustałPytanie czy chlanie dzień wcześniej go nie uratowało![]()

Na drugim miejscu w klasyfikacji 73. TCS plasuje się bowiem Jan Hoerl, który traci do lidera tylko 0,6 pkt, a trzeci Daniel Tschofenig ma tylko o 1,3 pkt mniej od Krafta.
Chyba pierwszy raz w historii różnice między trzema zawodnikami na koniec są tak małe. Śmiało można zaryzykować, że pewnie ten kto będzie najwyżej z tej trójki dzisiaj ten wygra turniej, bo różnice są naprawdę kosmetyczne.
ja pierdole, pamiętam to jak by to było wczoraj, kurwa ale stary jestem :(W tym roku też styknie 20lat od pamiętnego rekordowego konkursu w Planicy![]()
Ja chyba jestem starszy od kolegija pierdole, pamiętam to jak by to było wczoraj, kurwa ale stary jestem :(

bo już tego nie pamiętam...Albo skakał z niższej belki i pewnie też by poleciał daleko... ale lądowanie by było pewniejsze, a tak zdecydowały noty sędziów... 16,0Tego się nie spodziewałem, Hoerl gdyby nie zjebał lądowania to by na luzie wygrał.
KRAFT NIE DAŁ RADY!
Thriller w Bischofshofen na koniec TCS | Najważniejsze skoki