Skoki Narciarskie

Tylko mnie tak wkurwia ten Eisenbichler?

Wellinger ładnie odpalił, łapie formę. Jak utrzyma ją w Lahti to będzie bardzo groźny.

Kubacki to fenomen na miarę prawdziwej legendy

Ale to co zrobił dzisiaj Hula zwiastuje drużynowe złoto w Pucharze Świata.

Kubacki to fenomen na miarę prawdziwej legendy

Nie przesadzajmy. Skakał w bardzo niekorzystnych warunkach +22,5pkt za wiatr. Wczoraj w kwalifikacji ładnie poleciał

Robert i jego "fenomen" był jeden :deniro:

Hula zalicza obecnie spadek formy a jesli dodać do tego mamuta, na którym Stefan nigdy nie czuł się zbyt dobrze to mamy właśnie takie wyniki.

240m spokojnie do zrobienia i wylądowania. Nie wiem czy zawodnicy zdecydowaliby się na telemark ale nie powinni miec problemu z ustaniem takiej próby

455.jpg

Last edited:
3 miejsce bardzo dobre, Piotrek i Janek również rewelka.
Przy takich warunkach, spokojnie cały konkurs mógłby się odbyć z 28-29 belki.

Zaczęły się kwali i dziś chyba spokojniej, rekompensaty oscylujące wokół 1 pkt. Jakby się to utrzymało, to dziś mogłyby w końcu być prawdziwe loty.

Zaczęły się kwali i dziś chyba spokojniej, rekompensaty oscylujące wokół 1 pkt. Jakby się to utrzymało, to dziś mogłyby w końcu być prawdziwe loty.

Warunki się utrzymają za to belki zapewne już nie :mamed: Gdyby czołówke puścić w tych warunkach z 24 to byłoby pieknie

Chociaż skoczą wczesniej niż wczoraj i być może czym później tym wiatr będzie się nasilał

Kubacki KRUL 211m! :redford:

Tepes 224m i zmiana belki o 2 stopie... :gdzie:mam to jebane żiri!

edit: Schliri wyjebał się po lądowaniu na 201 metrze. Noty po 10pkt

Kubacki KRUL 211m! :redford:

Tepes 224m i zmiana belki o 2 stopie... :gdzie:mam to jebane żiri!

edit: Schliri się wyjebał po lądowaniu na 201 metr. Noty po 10pkt

Już chyba lepsze skoki na mniejszych skoczniach, mniej się człowiek wkurwi na sztab sędziowski.

Back