D
Deleted member 18816
Guest
Ja już 300 pompek zrobiłem przez ten czasTe dzisiejsze zawody to porażka. Dłuży się niemiłosiernie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja już 300 pompek zrobiłem przez ten czasTe dzisiejsze zawody to porażka. Dłuży się niemiłosiernie.
Drużynówka właśnie się zaczyna
Jutro też o 10.00 jak coś.Byłem przekonany, że to o 15 jak każdy konkurs. Dzięki.
Szkoda Kramer, która wygrałaby KK na miękkim łokciu, gdyby nie covidowy cyrk w Rasnovie, który najpewniej pozbawił ją dodatkowych 100 pkt w generalce
Baby do garówNajwiększy skandal i kurewstwo w tym sezonie. Współczuje dziewczynie, mam nadzieje, że utrzyma formę i w przyszłym sezonie olimpijskim się odkuje
5 miejsce nie jest złe, jeżeli wspomnę, że od połowy sezonu nie zmieniałem nic, bo o tym zapomniałem :DZwariowany sezon okraszony wspaniałym dla nas okresem na przełomie roku, który zapamiętam najbardziej. Nasi trafili z formą na kluczowe zawody sezonu i za to im chwała. Nawet się cieszę, że kończymy już z tym sezonem. Podobnie jak @J-Son wpadłem chyba w wir przyzwyczajenia odpalania transmisji ale więcej to już chyba irytacji w tym niż fascynacji ze śledzenia rywalizacji. Jak dalej będziemy ciągnąć ten wózek z obecnymi zasadami i działaniami odpychającymi od oglądania to nie wieszczę sukcesu przyciągania nadal widzów przez ekrany telewizorów
Dzięki też za sezon w managerze. Gratki za zwycięstwo @MZ i drugie miejsce @Vampirr
View attachment 18944
Tata Zuzanny wygrał w Ga-Pa5 miejsce nie jest złe, jeżeli wspomnę, że od połowy sezonu nie zmieniałem nic, bo o tym zapomniałem :D
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sezon dla Polaków uważam za udany
Żyła Mistrzem świata,
Stoch 3, Żyła 7, Kubacki 8, Stękała 16 w Pucharze świata
*Stoch 3x1miejsce, 4x2miejsce, 1x3miejsce
*Żyła 2x2miejsce 3x3miejsce
*Kubacki 3x3miejsce
*Stękała 2 miejsce
Polska 2 miejsce w Pucharze narodów,
Stoch 1, Kubacki 3 Turniej Czterech Skoczni
A no rzeczywiście, mój błąd.Tata Zuzanny wygrał w Ga-Pa
Dzięki za rywalizację.Zwariowany sezon okraszony wspaniałym dla nas okresem na przełomie roku, który zapamiętam najbardziej. Nasi trafili z formą na kluczowe zawody sezonu i za to im chwała. Nawet się cieszę, że kończymy już z tym sezonem. Podobnie jak @J-Son wpadłem chyba w wir przyzwyczajenia odpalania transmisji ale więcej to już chyba irytacji w tym niż fascynacji ze śledzenia rywalizacji. Jak dalej będziemy ciągnąć ten wózek z obecnymi zasadami i działaniami odpychającymi od oglądania to nie wieszczę sukcesu przyciągania nadal widzów przez ekrany telewizorów
Dzięki też za sezon w managerze. Gratki za zwycięstwo @MZ i drugie miejsce @Vampirr
View attachment 18944
Dzis i jutro Letnie GP w Wiśle, oglądacie czy na letnie skoki wyjebane?