Sig-betting.

Dobrze ,że nikt nie przyjął ode mnie Alvarez-Melendez.
Btw ktoś ze mną się zakładał o Lawler a i Aldo?
Michi tak mnie to zastnawia - założyłeś się o Hendo, ale nie widziałem, byś dawał mmammagowi sygnę. Dalej, wygrałeś z koperem, a jesteś on-line - nie masz pomysłu czy co? Jak grasz żeby grać bo nie chcesz stracić pieniędzy to ok, ale dziwne są zakłady kiedy nic nie oczekujesz

Michi tak mnie to zastnawia - założyłeś się o Hendo, ale nie widziałem, byś dawał mmammagowi sygnę. Dalej, wygrałeś z koperem, a jesteś on-line - nie masz pomysłu czy co? Jak grasz żeby grać bo nie chcesz stracić pieniędzy to ok, ale dziwne są zakłady kiedy nic nie oczekujesz

Za Rothwell-Mitrione dałem komuś.Można tak po terminie?Z kim ja miałem o Miocica?
Już mam pomysłów parę

Za Rothwell-Mitrione dałem komuś.Można tak po terminie?Z kim ja miałem o Hendo,Miocica i Werduma?
Hendo ciągle masz w sygnie, z MMAMMAgiem
Troche ogarnięcia trzeba mieć młody,
a teraz jeszcze koper
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

@mmammag za Hendo
images

@PaweLisu999to z Miocicem zakład
game-of-thrones-dinner-ramsay-1428500198.gif

@koper sygnatura hmmmmmmm nie mam pomysłu

Nie ma co się pierdolić, to nie jest zabawa w dom, tutaj lalki nie piją herbatki z plastikowych kubeczków. Sprawa wygląda tak:

Conor McGregor (Masta Blasta) vs Jose Aldo (?) mała sygna
Conor McGregor (Masta Blasta) vs Jose Aldo (?) avek
Conor McGregor (Masta Blasta) vs Jose Aldo (?) podpis

Dla Was na tydzień. Jak przegram zostaje z tym szajsem na 3 miesiące (patrz zakład z Sawciem). Ćwirki, wróbelki, elemelki, kto nakurwi danca?

Last edited:
Nie ma co się pierdolić, to nie jest zabawa w dom, tutaj lalki nie piją herbatki z plastikowych kubeczków. Sprawa wygląda tak:

Conor McGregor (Masta Blasta) vs Jose Aldo (?) avek
Conor McGregor (Masta Blasta) vs Jose Aldo (?) podpis

Dla Was na tydzień. Jak przegram zostaje z tym szajsem na 3 miesiące (patrz zakład z Sawciem). Ćwirki, wróbelki, elemelki, kto nakurwi danca?
Conor McGregor (Masta Blasta) vs Jose Aldo (mateusz19191010) mała sygna
Conor McGregor (Masta Blasta) vs Jose Aldo (mateusz19191010) podpis
Wybierz sobie, któryś z tych dwóch.

Jeśli już zaczynamy McGregor Game to sprawa wygląda tak mogę wziąć kilka betów o avek jeśli wygra Connor to Ci co sie ze mną załozyli powiedzmy, że będzie ich 10 to przez 10 tyg chodzą z Connorem w avatarze jesli 5 się zdecyduje to 5 tyg, jeśli wygra Dżoze (not gonna happened) ja tyle samo będe latał z Aldo w avku

BRING IT!

jose-aldo-conor-mcgregor-video-2.jpg

Joanna Jędrzejczyk (sawciu) vs Jessica Penne (?) - avek
Łukasz Sajewski (sawciu) vs Nick Hein (?) - sygna
Piotr Hallmann (sawciu) vs. Magomed Mustafaev (?) - sygna

Back