Sig-betting.

Bardzo to nie, ale przynajmniej dla osłody po przegranych dolarach przez Alvareza nabiję sobie punkty. Akceptujesz jeszcze jedno?
myślę Puczson, do gali dam znać, wierzę naprawdę, że Eddie ujebie Gila, ale popatrzę trochę jeszcze na embeddedy etc.

myślę Puczson, do gali dam znać, wierzę naprawdę, że Eddie ujebie Gila, ale popatrzę trochę jeszcze na embeddedy etc.
No ja właśnie po countdownach, jak zobaczyłem różnicę ich rozmiarów - nie, żeby Eddie był mały, ale Melendez jest naprawdę ogromnym chłopem - to pomyślałem, że styl zapaśniczo - agresywny El Nino wystarczy, by stłamsić Alvareza.

Do wyboru o avatar:
Yair Rodriguez (?) - Charles Rosa(mmammag)
Angela Hill(?) - Tecia Torres(mmammag)
Drew Dober (?) - Efrain Escudero (mmammag)
Todhunter(?) - Tumenov (mmammag)

Lubię takie informację :D
20.06.2015r Nick Hein (TheNotorious) vs. Łukasz Sajewski (mateusz19191010) - proponuję awatar
Chris Weidman (mateusz19191010) - Luke Rockhold (TheNotorious) - mocny awek ze zwycięzcą
Krzychem oczywiście
---------------------
13.06.2015r Cain Velasquez (mateusz19191010) vs Fabricio Werdum (@mmammag) potwierdzenie, o awek z mistrzem?

RDA (@DickNiaz) vs Cerrone (mateusz19191010) - tu nie pamiętam o co?

My mamy ten zakład o Werduma co nie?

Towarzyszu Solaris, nie będę płakał, jak nie założysz sygny/zbunkrujesz się na tydzień, ale nieładnie, nieładnie...
skasowałem mu, bo wjebał bezmyślnie pod siebie wielkie obrazki, które rozjebują tematy - napisałem żeby to ogarnął, ale nie ma na to ochoty. reperkusje powinny być. :) nie pal gita człowieczku, napisałem Ci z miejsca jak wyczyściłem Ci to, nie będziesz latał z 3 obrazkami pionowo po forum.

skasowałem mu, bo wjebał bezmyślnie pod siebie wielkie obrazki, które rozjebują tematy - napisałem żeby to ogarnął, ale nie ma ochoty. reperkusje powinny być. :)
Zgłosić do prokuratury.
Jest tu jeszcze ktos kto wierzy w werduma i chce się założyć?

Solaris zawsze znika z forum jak przychodzi czas kary sig-betowej. :D
PS. Faworyci nie zawsze wygrywają = piękno MMA. :)

Jest tu jeszcze ktos kto wierzy w werduma i chce się założyć?
OK. Nie liczę, że wygra ale cichą nadzieję jak fan mam.

O samowymierzenie sobie strzała z liścia. Mówię/piszę to jak człowiek honoru.

Edit: ooo nie za frajera to nie.

OK. Nie liczę, że wygra ale cichą nadzieję jak fan mam.

O samowymierzenie sobie strzała z liścia. Mówię/piszę to jak człowiek honoru.
O sygne, q przypadku mojej przegranej Cain to ciota najwieksza czcionka. W przypadku Twojej, Connor to ciota taka sama czcionka:) to co?

O sygne, q przypadku mojej przegranej Cain to ciota najwieksza czcionka. W przypadku Twojej, Connor to ciota taka sama czcionka:) to co?
Nie ma bata, nie nazwę swojego bohatera ciotą. Jakiś inny epitet lub obraza ew?

Ja nie wiem, czy tu jest brak zasad? I pewne normy w wizualnym założeniu nie obowiązują? Ja mam się domyślać później kto z kim? O co to mnie nie interesuję.

Cain Velasquez (Orest) vs Fabricio Werdum (Masta Blasta)

Co by służbiści się nie czepiali.

Back