Puczi
Dobry człowiek
Bardzo to nie, ale przynajmniej dla osłody po przegranych dolarach przez Alvareza nabiję sobie punkty. Akceptujesz jeszcze jedno?czy ktoś jeszcze wierzy bardzo w Melendeza w walce z Eddiem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo to nie, ale przynajmniej dla osłody po przegranych dolarach przez Alvareza nabiję sobie punkty. Akceptujesz jeszcze jedno?czy ktoś jeszcze wierzy bardzo w Melendeza w walce z Eddiem?
myślę Puczson, do gali dam znać, wierzę naprawdę, że Eddie ujebie Gila, ale popatrzę trochę jeszcze na embeddedy etc.Bardzo to nie, ale przynajmniej dla osłody po przegranych dolarach przez Alvareza nabiję sobie punkty. Akceptujesz jeszcze jedno?
czy ktoś jeszcze wierzy bardzo w Melendeza w walce z Eddiem?
No ja właśnie po countdownach, jak zobaczyłem różnicę ich rozmiarów - nie, żeby Eddie był mały, ale Melendez jest naprawdę ogromnym chłopem - to pomyślałem, że styl zapaśniczo - agresywny El Nino wystarczy, by stłamsić Alvareza.myślę Puczson, do gali dam znać, wierzę naprawdę, że Eddie ujebie Gila, ale popatrzę trochę jeszcze na embeddedy etc.
Wierzy w chuj, dlatego
Melendez(mmammag) - Alvarez (?)
Melendez(mmammag) - Alvarez(Lockhorne)
O sygnę?
Tak. :)
Towarzyszu Solaris, nie będę płakał, jak nie założysz sygny/zbunkrujesz się na tydzień, ale nieładnie, nieładnie...Odwołujemy.
Lubię takie informację :D
20.06.2015r Nick Hein (TheNotorious) vs. Łukasz Sajewski (mateusz19191010) - proponuję awatar
Chris Weidman (mateusz19191010) - Luke Rockhold (TheNotorious) - mocny awek ze zwycięzcą---------------------Krzychem oczywiście
13.06.2015r Cain Velasquez (mateusz19191010) vs Fabricio Werdum (@mmammag) potwierdzenie, o awek z mistrzem?
RDA (@DickNiaz) vs Cerrone (mateusz19191010) - tu nie pamiętam o co?
skasowałem mu, bo wjebał bezmyślnie pod siebie wielkie obrazki, które rozjebują tematy - napisałem żeby to ogarnął, ale nie ma na to ochoty. reperkusje powinny być. :) nie pal gita człowieczku, napisałem Ci z miejsca jak wyczyściłem Ci to, nie będziesz latał z 3 obrazkami pionowo po forum.Towarzyszu Solaris, nie będę płakał, jak nie założysz sygny/zbunkrujesz się na tydzień, ale nieładnie, nieładnie...
Oczywiście, chyba że pękasz jak Solaris o Krzycha Jotkę :DMy mamy ten zakład o Werduma co nie?
Zgłosić do prokuratury.skasowałem mu, bo wjebał bezmyślnie pod siebie wielkie obrazki, które rozjebują tematy - napisałem żeby to ogarnął, ale nie ma ochoty. reperkusje powinny być. :)
jakiś minusik albo kary na 2 tygodnie.Zgłosić do prokuratury.
Jest tu jeszcze ktos kto wierzy w werduma i chce się założyć?
To co sig becik:D?Solaris zawsze znika z forum jak przychodzi czas kary sig-betowej. :D
PS. Faworyci nie zawsze wygrywają = piękno MMA. :)
OK. Nie liczę, że wygra ale cichą nadzieję jak fan mam.Jest tu jeszcze ktos kto wierzy w werduma i chce się założyć?
To szkoda, bo szukam frajera do ogrania. Dobra analiza btw. Szadus:)O Caina? Nie, nie. Lubię Werduma, ale mam rozum.![]()
O sygne, q przypadku mojej przegranej Cain to ciota najwieksza czcionka. W przypadku Twojej, Connor to ciota taka sama czcionka:) to co?OK. Nie liczę, że wygra ale cichą nadzieję jak fan mam.
O samowymierzenie sobie strzała z liścia. Mówię/piszę to jak człowiek honoru.
Nie ma bata, nie nazwę swojego bohatera ciotą. Jakiś inny epitet lub obraza ew?O sygne, q przypadku mojej przegranej Cain to ciota najwieksza czcionka. W przypadku Twojej, Connor to ciota taka sama czcionka:) to co?
Pajac?Nie ma bata, nie nazwę swojego bohatera ciotą. Jakiś inny epitet lub obraza ew?
Pajac to tak:DPajac?
Stoi, będziesz musiał tylko poczekać chwilę jak wygrasz, bo mam juz 4 zaklady:) o Caina.Pajac to tak:D
LOLStoi, będziesz musiał tylko poczekać chwilę jak wygrasz, bo mam juz 4 zaklady:) o Caina.
Pisze profilaktycznie jakby Cain dostał sraczki podczas walki i ją poddał żeby iść do kibla:D