D
Deleted member 2903
Guest
Jaki masz problem?Ja nie wiem, czy tu jest brak zasad? I pewne normy w wizualnym założeniu nie obowiązują? Ja mam się domyślać później kto z kim? O co to mnie nie interesuję.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jaki masz problem?Ja nie wiem, czy tu jest brak zasad? I pewne normy w wizualnym założeniu nie obowiązują? Ja mam się domyślać później kto z kim? O co to mnie nie interesuję.
Chodzi o formę prezentacji zakładów - tak jak Masta to zrobił u góry. Tu jest dużo offtopu, także Mateusz ma utrudnione zadanie, żeby potem to wszystko zebrać do kupy w tabelce.Jaki masz problem?
A taki, że pitolicie o dupie maryny i żadnych konkretów. Tak jak Masta napisał - takie potwierdzenie ma być. Bo czy ja mam się domyślać, czy w końcu weźmiecie ten zakład jak piszecie kilka postów o co. Potem się dziwicie, że błędy są.Jaki masz problem?
Oczywiście, chyba że pękasz jak Solaris o Krzycha Jotkę :D
--------------------
20.06.2015r Uriah Hall ( ? ) vs. Krzysztof Jotko (matuesz19191010) - sygnatura
nikogo prócz miderna nie wrzuciłem do Melendez - Alvares jak coś Mati, Mariusz tu trashtalkuje nieśmiało z jakimś bitch, haha! sam spierdalaj!![]()

@Rades nope, sorrka, ale zobaczyłem ogień u Melendeza w wywiadzie z Arielem i już w sumie sobie dopisałem porażkę, haha. podobnie miałem z Faberem.
http://www.mmafighting.com/2015/6/1...nt-think-eddie-alvarez-is-the-brightest-human
haha przymierzam się do zagrania go (pewnie i tak zagram :D)
Luzuj rajtuzy, niektórzy poczekają z sygna, tydzień lub dwa.I co, on teraz będzie miał milion sygnatur na więcej niż całą wysokość strony? Tak nie może być w przyszłości - jedna walka, jeden zakład.
dlatego też się pośpieszyłemI co, on teraz będzie miał milion sygnatur na więcej niż całą wysokość strony? Tak nie może być w przyszłości - jedna walka, jeden zakład.
+ ładną sygnę wymyśliłeś, a nie tam jakiegoś chujozaura. :Ddlatego też się pośpieszyłemVai Cavalo !![]()
Co dasz Solarisowi jestem ciekaw ^^@Orest my mieliśmy o avatar , trzymaj :
View attachment 797
reszta dostanie później jak znajdę fajne gify
Dzięki Fabricio gala na 3-0![]()
ooo ale pomniejszyl te sygne... Ja już Ci przygotowałem odpowiedni rozmiar kolego, jest on w granicach forumowej tolerancji rozmiarowej :DLuzuj rajtuzy, niektórzy poczekają z sygna, tydzień lub dwa.
No, ale jeszcze inne muszę wstawić:) Musi być ten rozmiar, mogę tego nie przeżyć, ale jeśli się upierasz to zmienię? Zakład to zakład.