Sig-betting.

Jaki masz problem?
A taki, że pitolicie o dupie maryny i żadnych konkretów. Tak jak Masta napisał - takie potwierdzenie ma być. Bo czy ja mam się domyślać, czy w końcu weźmiecie ten zakład jak piszecie kilka postów o co. Potem się dziwicie, że błędy są.
Dużo nie wymagam. Jestem tylko ochotnikiem, który aktualizuję ranking, ale coś mogę wymagać.

Ok bez nerwów Panowie:) Masta napisal następnym razem się poprawię, nie bijta.

Henry Cejudo (MPS) vs. Chico Camus (? )o sygne nr. 1
Kevin Gastelum (MPS) vs. Nate Marquardt o sygne nr. 2
Cain Velasquez (MPS) vs. Fabricio Werdum o sygne nr. 3

nikogo prócz miderna nie wrzuciłem do Melendez - Alvares jak coś Mati, Mariusz tu trashtalkuje nieśmiało z jakimś bitch, haha! sam spierdalaj! :batman:

nikogo prócz miderna nie wrzuciłem do Melendez - Alvares jak coś Mati, Mariusz tu trashtalkuje nieśmiało z jakimś bitch, haha! sam spierdalaj! :batman:

Sugerujesz, że masz "wolne" miejsce na Melendeza? :shy:

@Rades nope, sorrka, ale zobaczyłem ogień u Melendeza w wywiadzie z Arielem i już w sumie sobie dopisałem porażkę, haha. podobnie miałem z Faberem dlatego następne siggi wyczekuje i to mocno, o Conora zakład wszedłem już, ale podejrzewam, że będę "dokładał" przed samą walką. :) tym bardziej uważam na porażki skoro aż tak ranking cierpi nawet za jedną.

http://www.mmafighting.com/2015/6/1...nt-think-eddie-alvarez-is-the-brightest-human

@mateusz19191010
girls-mma-500-83.jpg
sygnaturka dla ciebie (upiększmy to forum)

I co, on teraz będzie miał milion sygnatur na więcej niż całą wysokość strony? Tak nie może być w przyszłości - jedna walka, jeden zakład.

I co, on teraz będzie miał milion sygnatur na więcej niż całą wysokość strony? Tak nie może być w przyszłości - jedna walka, jeden zakład.
Luzuj rajtuzy, niektórzy poczekają z sygna, tydzień lub dwa.

No, ale jeszcze inne muszę wstawić:) Musi być ten rozmiar, mogę tego nie przeżyć, ale jeśli się upierasz to zmienię? Zakład to zakład.

No, ale jeszcze inne muszę wstawić:) Musi być ten rozmiar, mogę tego nie przeżyć, ale jeśli się upierasz to zmienię? Zakład to zakład.

konsensus, 3 dni pelnej wersji sygny, a potem możesz ją wywalić całkowicie :) inni poczekają :lol:

Back