user_usunięty
UFC Middleweight
Dobrze ,że nikt nie przyjął ode mnie Alvarez-Melendez.
Btw ktoś ze mną się zakładał o Lawler a i Aldo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Michi tak mnie to zastnawia - założyłeś się o Hendo, ale nie widziałem, byś dawał mmammagowi sygnę. Dalej, wygrałeś z koperem, a jesteś on-line - nie masz pomysłu czy co? Jak grasz żeby grać bo nie chcesz stracić pieniędzy to ok, ale dziwne są zakłady kiedy nic nie oczekujeszDobrze ,że nikt nie przyjął ode mnie Alvarez-Melendez.
Michi tak mnie to zastnawia - założyłeś się o Hendo, ale nie widziałem, byś dawał mmammagowi sygnę. Dalej, wygrałeś z koperem, a jesteś on-line - nie masz pomysłu czy co? Jak grasz żeby grać bo nie chcesz stracić pieniędzy to ok, ale dziwne są zakłady kiedy nic nie oczekujesz
Hendo ciągle masz w sygnie, z MMAMMAgiemZa Rothwell-Mitrione dałem komuś.Można tak po terminie?Z kim ja miałem o Hendo,Miocica i Werduma?
Na komie mi sygny nie wyświetliło przy postschHendo ciągle masz w sygnie, z MMAMMAgiem
Troche ogarnięcia trzeba mieć młody,
a teraz jeszcze koper
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A idź pan w...haha, brawo Eddie!!! :)
to pisz dużo to sobie popatrzymy co i raz :)
Conor McGregor (Masta Blasta) vs Jose Aldo (mateusz19191010) mała sygnaNie ma co się pierdolić, to nie jest zabawa w dom, tutaj lalki nie piją herbatki z plastikowych kubeczków. Sprawa wygląda tak:
Conor McGregor (Masta Blasta) vs Jose Aldo (?) mała sygna
Conor McGregor (Masta Blasta) vs Jose Aldo (?) avek
Conor McGregor (Masta Blasta) vs Jose Aldo (?) podpis
Dla Was na tydzień. Jak przegram zostaje z tym szajsem na 3 miesiące (patrz zakład z Sawciem). Ćwirki, wróbelki, elemelki, kto nakurwi danca?
To sygna niech będzie.Conor McGregor (Masta Blasta) vs Jose Aldo (mateusz19191010) mała sygna
Conor McGregor (Masta Blasta) vs Jose Aldo (mateusz19191010) podpis
Wybierz sobie, któryś z tych dwóch.
Już to miał!@PaweLisu999 mogętrzymaj : View attachment 801
może być ?
trzymaj @Solaris :
http://vpx.pl/i/2013/09/30/materla1.gif
Z tobą Dick to zawsze :)Conor McGregor (DickNiaz) vs Jose Aldo (?)
Z tobą Dick to zawsze :)
O sygnę?
Już to miał!
Josh Barnett(michi972) vs Roy Nelson (mateusz19191010) - sygna?Josh Barnett(michi972) vs Roy Nelson (?)
Avatar?Josh Barnett(michi972) vs Roy Nelson (mateusz19191010) - sygna?
No niech będzie.Avatar?