Sig-betting.

Panowie,
po konsultacjach z "zarządem" zapadła decyzja, że jednak chujozaur musi zginąć. Przykro mi. ;) Puczi musi dostać inny avek.

Panowie,
po konsultacjach z "zarządem" zapadła decyzja, że jednak chujozaur musi zginąć. Przykro mi. ;) Puczi musi dostać inny avek.
a wiec jednak :smile: no ja tak podejrzewalem od poczatku ale niespodziewalem sie tego, ze sa tu tak delikatne istoty, ktorych to moze az tak razic/bolec ;)

Panowie,
Z "zarządem"? Nikt się ze mną nie konsultował :D
@Miszon, a więc niech będzie o jakąś ciekawą sygne - jeżeli ja wygram to zapewne będzie coś antyConorkowego :D Tak już działam od jakiegoś czasu, przykład TheNotorious i inni.

Panowie,
Przecie chujozaur prawilny jest:(

@Puczi polece w stare zydowskie klimaty oczywiscie w tym przypadku doskonale rozumiem ewentualna niechec i obrzydzenie ale coz c'est la vie
z7132792Q,Adam-Szejnfeld.jpg

Panowie,
I kurwa bardo dobrze
Pomyslcie ze czasem w robocie ktos zajrzy na forum a tam takie jajca, Szef nagla do biura wejdzie i zonk

Bolec jednak miał racje, naszym chłopakom brakuje luzu. I tak wyginął ostatni chujozaur.

Barao(TheNotorious) vs Dillashaw(@baju) ?
done. :)

haha, dobre callouty championa robicie, podoba mi się, nad Conorem się zastanowię jeszcze. @PaweLisu999 - do lipca jeszcze trochę.

Alvarez (baju) - Melendez (midern) avatar,
McGregor (baju) - Aldo (praecox77) sygnaturka,
Dillashaw (baju) - Barao (Orest, Scurvol, TheNotorious).

tak to w tym momencie bodajże wygląda, jęśli z kimś mam jeszcze o Barao to się przypominać, a jak ktoś chce postawić na Brazylijczyka to chętnie wezmę czwarty bet. najbliższa egzekucja to nowy avatar dla @midern. :)

Last edited:
Back