D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Biorę!20.06.2015r Piotr Hallmann (mateusz19191010) vs. Magomed Mustafaev (Miszon)

a wiec jednakPanowie,
po konsultacjach z "zarządem" zapadła decyzja, że jednak chujozaur musi zginąć. Przykro mi. ;) Puczi musi dostać inny avek.
no ja tak podejrzewalem od poczatku ale niespodziewalem sie tego, ze sa tu tak delikatne istoty, ktorych to moze az tak razic/bolec ;)Z "zarządem"? Nikt się ze mną nie konsultował :DPanowie,
po konsultacjach z "zarządem" zapadła decyzja, że jednak chujozaur musi zginąć. Przykro mi. ;) Puczi musi dostać inny avek.
Przecie chujozaur prawilny jest:(Panowie,
Nie wiem co bylo gorsze hahaha
Ależ proszę uprzejmie, mnie Conor nie kręci więc mogę wesprzeć krucjatęZ "zarządem"? Nikt się ze mną nie konsultował :D
@Miszon, a więc niech będzie o jakąś ciekawą sygne - jeżeli ja wygram to zapewne będzie coś antyConorkowego :D Tak już działam od jakiegoś czasu, przykład TheNotorious i inni.

I kurwa bardo dobrzePanowie,
Odratujemy go, trust meRIP Chujozaur. Na zawsze w naszej pamięci.
@Orest ponoć ma coś wykombinować.Bolec jednak miał racje, naszym chłopakom brakuje luzu. I tak wyginął ostatni chujozaur.
Mam 4 zakłady o Velasqueza - można rzec mam 4 lokaty. Także chujozaur się odrodzi 14 czerwca. Będą pierwsze wyklucia.
Ja mogę wziąć beta ale o to, czy ta konkretna walka zostanieShogun (Puczi) - Nogueira (?)
Jest tu jakiś samobójca?

I tak wygram więc w sumie mogę wziąć 2 bety o BaraoI tak przegrasz, więc...
done. :)Barao(TheNotorious) vs Dillashaw(@baju) ?