Brawler098
WSOF Middleweight
O tym cały czas piszę,6 miesięcy katowałem przysiad ze sztangą a teraz spróbowałem zrobić przysiad na jednej nodze z obciążeniem...jednak brawler miał racje co do sztangi..
no kurwa niejak będziesz jeździć samochodem to przesiadając się na motocykl możesz się wypierdolić mimo że nadal jeździsz na tych samych drogach i przepisach, tak samo jest z treningiem. Robiąc ćwiczenie X które mniej obciąża całe ciało nie spodziewaj sie że będziesz progresować na ćwiczeniu Y które wymaga więcej stabilizacji i wykorzystuje wiele innych mięśni, tym bardziej przy nadwadze.
Po co dźwigasz ponad 200kg na sztandze jak nie potrafisz ustać na jednej nodze i zarządzać swoim ciałem?
To na prawdę proste pytanie, które Was wzburza

jak będziesz jeździć samochodem to przesiadając się na motocykl możesz się wypierdolić mimo że nadal jeździsz na tych samych drogach i przepisach, tak samo jest z treningiem. Robiąc ćwiczenie X które mniej obciąża całe ciało nie spodziewaj sie że będziesz progresować na ćwiczeniu Y które wymaga więcej stabilizacji i wykorzystuje wiele innych mięśni, tym bardziej przy nadwadze.