Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

To dlatego drzi obrotowe nie trzsakały :(Zmarł Chuck Norris
Więc dzisiaj ku czci jego pamięci spróbuje zrobić wszystkie pompki tak jak on.
Sztandze nie ufamy, na sztandze nie trenujemy !Okazalo sie ze na mojej siłce gryf wazy 17 kilo a 10 waza 11lub 9 :( we wtorek wazymy kazdy i opisujemy![]()
Kurwa, a ja wczoraj cały trening na sztandze zrobiłem. Zarzuty, OHP i martwySztandze nie ufamy, na sztandze nie trenujemy !
zaraz wyjdzie ze caly progres sobie wymysliłem:PSztandze nie ufamy, na sztandze nie trenujemy !
GARGANTUICZNE CHŁOPISKO!Mariusz Pudzianowski ćwiczy ze sztangą i formę zrobiłView attachment 143222View attachment 143223
Oczywiście,Sztandze nie ufamy, na sztandze nie trenujemy !
Jest jaki jest, pośmiać się z niego można z wielu rzeczy, ale forme to ma przesadzoną, tyle lat dźwiga ten syf i nadal mu się chce. Ciekawe jaki towar leci i w jakich dawkach, łapsko kozak.Mariusz Pudzianowski ćwiczy ze sztangą i formę zrobiłView attachment 143222View attachment 143223
3 młode byczki dziennie :PJest jaki jest, pośmiać się z niego można z wielu rzeczy, ale forme to ma przesadzoną, tyle lat dźwiga ten syf i nadal mu się chce. Ciekawe jaki towar leci i w jakich dawkach, łapsko kozak.
Nie wiadomo, czy ćwiczy. Może tylko stanął do zdjęciaMariusz Pudzianowski ćwiczy ze sztangą i formę zrobiłView attachment 143222View attachment 143223

A jak zaczolem jej tlumaczyc jakies podstawy to uciekła do kantorka
W czwartek znowu sie przetniemy.
Trzeba jej było z bani wypierdolić, kobita jak śmietana, najlepsza bitaZ racji bycia gruba swinia czesto sie kłoce z trenerami personalnymi :P Dzis pani trener po 5 minutach groziła mi 3 razy plus probowała uderzycA jak zaczolem jej tlumaczyc jakies podstawy to uciekła do kantorka
PS Jak jej powiedziałem ze nas łaczy poziom testosteronu to sie obraziła(mi chodziło ze ja mam niski)![]()

Chodź się pokłócimy :)) chociaż ja już wyrosłem ponad trenerkę to jednak ta aktywność ruchowa jest wciąż dużym fundamentem w drodze do zdrowia i sprawnościZ racji bycia gruba swinia czesto sie kłoce z trenerami personalnymi :P Dzis pani trener po 5 minutach groziła mi 3 razy plus probowała uderzycA jak zaczolem jej tlumaczyc jakies podstawy to uciekła do kantorka
PS Jak jej powiedziałem ze nas łaczy poziom testosteronu to sie obraziła(mi chodziło ze ja mam niski)![]()
To nie było nawet o cwiczeniachChodź się pokłócimy :)) chociaż ja już wyrosłem ponad trenerkę to jednak ta aktywność ruchowa jest wciąż dużym fundamentem w drodze do zdrowia i sprawności
Jakie masz argumenty przeciw albo może inaczej : jaki jest Twój punkt widzenia, który stoi w wyraźnej opozycji z tymi trenerami ? Chce zrozumieć kontekst:)
Pani Trener zaczela mi tlumaczyc roznice pomiedzy kobietami i facetami zero-jedynkowo. To sie troszke odbiła jak kontrowałem kazdy jej slogan aż w koncu nie wytrzymała na pytaniu czy kobiety powinny miec takie same prawa jak ludzie
Co do reszty trenerów to rozchodzi sie o to po co cwicze jak nadal jestem gruby i że inni ludzie to widza i sie demotywuja. Rownie dobrze mogłbym leżec na kanapie bo na jeden uj wychodzi. Że mi nie wstyd:P Kazda rozmowa z trenerem konczy sie chuj cie obchodzi po co cwicze. Trafiam tez na normalnych ktorzy to majaj w dupie im to wisi. Cóż z racji ze jestem pyskaty i przekorny zawsze wchodze w polemike.Od kiedy to celem ćwiczeń jest wyłącznie chudnięcie ? Kwadratowe łby mają Ci trenerzy z Bożej ŁaskiTo nie było nawet o cwiczeniachPani Trener zaczela mi tlumaczyc roznice pomiedzy kobietami i facetami zero-jedynkowo. To sie troszke odbiła jak kontrowałem kazdy jej slogan aż w koncu nie wytrzymała na pytaniu czy kobiety powinny miec takie same prawa jak ludzie
Co do reszty trenerów to rozchodzi sie o to po co cwicze jak nadal jestem gruby i że inni ludzie to widza i sie demotywuja. Rownie dobrze mogłbym leżec na kanapie bo na jeden uj wychodzi. Że mi nie wstyd:P Kazda rozmowa z trenerem konczy sie chuj cie obchodzi po co cwicze. Trafiam tez na normalnych ktorzy to majaj w dupie im to wisi. Cóż z racji ze jestem pyskaty i przekorny zawsze wchodze w polemike.
A takt o chetnie slucham rad czy uwag o ile ktos mi nie mowi jak mam zyć.
Gryfy 20 16 14
Talerze żeliwne
20-21.2 20-20.4
15-14.5 15-14.5
10-9.7 10-10.6
reszty nam sie nie chciało wazyc ale trzeba bedzie wszystko z wazyc bo roznice sa potezne
Też zauważyłem to zdanie. Jebane debile.Od kiedy to celem ćwiczeń jest wyłącznie chudnięcie ? Kwadratowe łby mają Ci trenerzy z Bożej Łaski

Czyli to są handlarze a nie trenerzy.... zwykłe wymoczkiTeż zauważyłem to zdanie. Jebane debile.
Dla modnych trenerów to się bardziej liczy ile analogów i hormonu opierdolą z marżą 100%, bo jak słyszę jakie rzucają ceny za "suple" to się z niedowierzaniem uśmiecham.
![]()
TJ to wąż, ale ku... uwielbiałem jego styl walki i do tego miał naprawdę świetną formę fizyczną.
Panowie jak to ma się do 1:03:03 chodzi mi to te przysiady z podkładką? Prawda to czy nie? Kiedyś o tym słyszałem, ale jakoś się nie zastanawiałem.
Pomyliłeś tematy pedale.Co tam seksowni zboczeńcy?
Mariusz Pudzianowski ćwiczy ze sztangą i formę zrobiłView attachment 143222View attachment 143223